sâmbătă, 12 august 2017

5 fructe pentru o SILUETĂ PERFECTĂ


Alimentatia sanatoasa va face sa va simtiti bine si sa aratati bine din interior. Vara aduce multe optiuni de hrana sanatoasa, care au, in general, un continut ridicat de apa, acest lucru fiind benefic pentru a va mentine hidratati si in cea mai buna forma fizica.

„Multe dintre vegetalele consumate vara au un continut mult mai scazut de carbohidrati decat legumele de iarna,pline de amidon. Vara este un moment mult mai prielnic pentru detoxifiere deoarece fructele si legumele sunt disponibile intr-o varietate larga, iar organismul mult mai receptiv la efectele unui turn-over crescut al apei. De asemenea, atunci cand este cald, detoxifierea este facilitata. 
Conceptul de detoxifere – Kitul 5 zile -5% Dr. ALBU Selections® imbina proprietatile nutritive, detoxifiante, depurative si anti-aging extrem de fiziologice ale unor sucuri bio cu actiunea de scadere a masei corporale si de micsorare a incarcaturii glicemice a alimentatiei, indusa de dieta hipocalorica corespunzatoare celor 5 zile”, explica cercet. dr. Horatiu Albu, master in biologia moleculara.

Incercati si aceste furcte de vara care va vor ajuta sa va simtiti bine, sa aveti o sanatate buna si o silueta de invidiat: 





Ananasul

Acest fruct se afla printre primele in topul fuctelor care ofera o cantitate considerabila de vitamina C organismului. Aduce si bromelaina, enzima vegetala importanta ce actioneaza asupra proteinelor. Consumat in forma naturala sau ca suc realizat prin presarea la rece, ananasul echilibreaza organismul, sustine sistemul imunitar si are rol antioxidant.

„Sucul de ananas este important in detoxifiere! Una dintre cele 5 zile ale „Kitului 5 zile -5% Dr. ALBU Selections®”este dedicata exclusiv ananasului”, afirma cercet. dr. Horatiu Albu.


Pepenele verde

Pepenele aduce multa apa, un continut caloric relativ scazut si o cantitate semnificativa de citrulina care ajuta la mentinerea rezervelor de arginina, importanta in detoxifiere. 

Pepenele este bogat in fibre dietetice fapt ce ajuta la mentinerea colonului curat, ajutand la depurarea organismului. 
Aduce si glutation care ajuta la imbunatatirea functiei de detoxifiere hepatica deoarece acest compus este cel mai puternic agent antioxidant si detoxifiant propriu organismului. Acest fruct este o buna sursa de potasiu, element care echilibreaza cantitatile mari de sodiu din dietele noastre fapt ce va sprijini activitatea rinichilor, inimii, vaselor si nu numai. 


Fructele rosii de padure

Au antociani si vitamina C, un complex de antioxidanti puternici, extrem de important pentru bunastarea organismului. Si capsunile pot fi introduse printre ele. Aceste fructe de padure aromate sunt una dintre cele mai bune surse de vitamina C, cu 163% din valoarea zilnica intr-o singura portie. Ele ofera un sentiment fizic de usurinta, satisfacand, de asemenea, papilele gustative.

Afinele sunt una dintre cele mai vindecatoare fructe. S-a constatat ca reduc inflamatia in urma multor studii pe animale, au proprietati antivirale si ajuta la blocarea toxinelor de la trecerea barierei hemato-encefalice pentru a nu avea acces la creier.

Zmeura are un continut redus de calorii, facand-o un fruct ideal pentru persoanele care doresc sa piarda in greutate. Indicele glicemic al zmeurului este de 3. Aceste fructe au un efect redus asupra zaharului din sange, ajutandu-ne sa il mentinem si sa-l pastram la un nivel normal. 



Lamaile

Acest fruct ajuta la restabilirea echilibrului pH-ului corpului. Ficatul iubeste lamaile, deoarece sunt un stimulent minunat pentru acesta si este un dizolvator al acidului uric si al altor factori nocivi. In plus, lamaile ajuta la curatarea rinichilor.

„Programul Bio-Dietetic de Detoxifiere cu ajutorul Kitului 5 zile -5% Dr. ALBU Selections® este un program eminamente nutritional, de calitate Bio care decurge fara pastile, pilule sau alte chimicale care se adreseaza persoanelor ocupate, dar preocupate de sanatatea si aspectul fizic”, spune specialistul. 



Avocado

Avocado contine glutation care ajuta ficatul sa detoxifice substantele chimice sintetice.Poate, de asemenea, sa scada colesterolul rau si sa il imbunatateasca pe cel bun ajutand la mentinerea pe timp mai indelungat a sanatatii vaselor si inimii.

„O solutie simpla si foarte sanatoasa, indiferent de anotimp, este Programul Bio-Dietetic de Detoxifiere cu ajutorul Kitului 5 zile -5% Dr. ALBU Selections®, pe care l-am conceput astfel incat, in cele 5 zile, sa nu suferiti in mod suparator de foame, ba chiar – in conditiile in care se respecta ritmicitatea celor 5 mese – foamea este aproape inexistenta. Fiecare zi de program are 5 mese (mic dejun, gustare de dimineata, pranz, gustare de dupa-amiaza si cina), care sunt construite din cate 150ml din sucul corespunzator zilei respective si 2 tablete (gustarile) sau 3 tablete (mesele principale) din 3 PAULY Paine Crocanta Fara Gluten. Aceasta schema, de cateva zile de dieta hipocalprica saraca in grasimi si proteine declanseaza in celula pentru scurt timp autofagia ceea ce are ca si consecinta reciclarea celulara si prelungirea duratei de functionare a acestei”, afirma cercet. dr. Horatiu Albu.



Grapefruit

Grapefruit-ul are un continut bogat de vitamina C ceea ce-l face benefic pentru intregul organism. Acest fruct acrisor contine multa apa, 90%, cantitati importante de calciu, fier, fosfor si potasiu, vitamina A, dar si vitaminele B1 si B2. Insa cea mai importanta actiune a lui este aceea dee a stimula o anumita faza de detoxifiere hepatica a chimicalelor venite in organism din mediul inconjurator pe calea alimentelor, medicamentelor si cosmeticelor.

„Pe perioada celor 5 zile de program cu Kitul 5 zile -5% Dr. ALBU Selections®, puteti consuma si alte lichide precum apa, cafea sau ceaiuri, dar si fructe, verdeturi si zarzavaturi proaspete care au un continut micronutritional bogat, sunt suculente si racoritoare”, completeaza specialistul.

Precum la exterior, organismul are nevoie si in interior de o curatare periodica, de aceea dietele de detoxifiere sunt extrem de benefice. Kitul 5 zile -5% Dr. ALBU Selections® contine cele 5 sticle de Sucuri Bio, presate la rece a cate 750ml, corespunzatoare celor 5 zile de Program. 

Acest produs este deja disponibil in multe farmacii si magazine specializate, insa puteti sa-l comandati online pe www.farmaciaortomoleculara.ro, unde veti gasi informatii suplimentare, dar si intreaga gama de produse cu preturi promotionale, pretul acestuia fiind doar de 99,30 lei. Pentru informatii suplimentare, sunati la 0721 328 509.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search