luni, 18 septembrie 2017

Gene mai lungi, sprâncene mai dese - secretul selfie-urilor dese




Pe cat de mult imi plac extensiile de gene, pe atat de mult nu imi plac sprancenele machiate exagerat. Pot accepta tatuarea lor, in cazul in care este facuta ca la carte, de profesionisti si nu de tăntici in saloane dubioase, la colț de bloc, insa desenarea lor pana in punctul in care aproape se unesc cu linia parului din zona tamplei imi provoaca o senzatie sora cu muscatura dintr-o lamaie. Din fericire, traim in vremuri in care se pot remedia si golurile din sprancene, si genele care cer ajutor.


De doua luni am renuntat la extensiile de gene pentru ca este indicat sa le lasi, din cand in cand, sa-si revina, iar pentru regenerare folosesc serul Bonilash
Nu voi fi ipocrita sa spun ca genele mele arata acum fix ca in perioada cand purtam extensii. Nici o mascara inventata vreodata nu vor conferi genelor aspectul pe care il dau extensiile si nici un serum, ulei de ricin, tratament miraculos nu vor alungi atat de mult genele si este firesc sa fie asa. Iubesc extensiile, repet, insa accept si starea naturala a genelor mele, doar ca nu sunt un mare fan al machierii si demachierii lor zilnice. 
Erau foarte scurte cand am scos extensiile si v-am mai explicat de ce se intampla asta si de ce este perfect normal, insa nu m-am panicat o secunda pentru ca stiam ca isi vor reveni. Serul Bonilash m-a ajutat foarte mult in sensul asta. L-am aplicat seara de seara, uneori si dimineata, daca se intampla sa nu trebuiasca sa ma machiez. Genele si-au revenit in timp, mai repede decat de obicei, dupa renuntarea la extensii. Si am observat ca nu mai cad atat de usor, la demachiere. 

Cat despre sprancene, sunt una dintre femeile norocoase, nascute cu sprancene. Nu stufoase si nici cu o linie perfecta, asa cum o au fetele care le machiaza, insa v-am spus ca urasc etapa asta a machiajului si de fiecare data cand ma las pe mana unui profesionist, il rog sa treaca peste pasul aceasta pentru ca, inevitabil, ajung in punctul in care sterg orice urma de dermatograf, pudra, fard, whatever aplicat pe sprancene. Singurul lucru pe care il accept este mascara de sprancene L'Oreal Brow Artist Plumper. Are exact nuanta sprancenelor mele si le fixeaza, fara sa coloreze sau sa le schimbe in vreun fel forma. Din acest motiv nici nu le-am mai tuns de mai bine de jumatate de an.  Mascara aceasta le "coafeaza" foarte dragut si rezultatul final este exact asa cum imi doresc.

In schimb, in primavara ma chinuia vizual un gol in spranceana stanga. Nu stiu cum si in ce fel am pensat si la ce imi zbura mintea in momentul ala fatidic pentru ele, ca am smuls ce nu trebuia. Nu m-am panicat foarte tare initial, stiam ca parul va creste. Numai ca nu mai crestea. Trecuse o luna si golul era la locul lui. Universul mi-a ascultat atunci plansul interior si, impresionat de lacrima care se forma in coltul ochiului la fiecare machiaj, mi-a trimis spre testare serul pentru sprancene Bonilash.
Aveam deja bifata experienta cu serul pentru gene, ma asteptam la ce-i mai bun si nu am ezitat o secunda sa-l folosesc.
Intre timp au trecut vreo trei luni si inca il am in baie, langa oglinda, asa incat sa-l vad tot timpul si sa nu uit sa-l aplic.
Previzibil, dar golul acela nu mai este acolo si asta am observat recent. Uitasem sa-l mai verific si probabil ca, nemaivazandu-l, creierul meu a depasit aceasta frustrare fara sa bag de seama.

Asa arata genele mele, fara strop de machiaj, in starea lor cea mai naturala, suprinse intr-un selfie #fărăfiltru, bineinteles! 😄

Lasand gluma, marturisesc sincer ca atat de multa incredere am avut in Bonilash, incat am folosit serumul pentru sprancene fara macar sa arunc un ochi pe eticheta. O fac acum pentru voi, dar si pentru mine, pentru a-mi explica de ce face minuni. Asadar:


FORMULĂ REVOLUȚIONARĂ

În urma cercetărilor specializate efectuate, s-a obținut o formulă unică care poate să te ajute să obții sprâncenele la care ai visat. La bază stau ingredientele atent selecționate, cum este substanța Bimatoprost care stimulează creșterea și îndesirea părului, complexul inovator și unicWidelash™, ce ajută la întărirea părului, reface structura firului și accelerează creșterea, biotina și un complex de 11 ingrediente naturale, care îmbunătățesc circulația sanguină și reduc căderea părului. 
Fiecare ingredient a fost special selectat astfel încât să ofere beneficii multiple, dar mai ales pentru a avea rezultate vizibile.


Complexul natural din 11 plante din compozitia Bonilash Spracene, caracteristic pentru medicina Orientului Îndepartat (Angelica dahurica, Angelica gigas, Camellia sinensis, Capsicum annuum, Lithospermum erythrorhizon, Lycium chinense, Morus alba, Pinus palustris, Polygonum multiflorum, Rubus coreanus, Sophora flavescens) îmbunatateste circulatia sanguina, reducând caderea parului si stimulând cresterea acestuia.

Vitamina B7 sau Biotina este de asemenea implicata în reactii biochimice multiple, cum ar fi metabolismul niacinei, degradarea aminoacizilor, formarea purinei (producerea acizilor nucleici) si interactioneaza cu histone prin intermediul biotinil-transferazei. Biotina are rol de protectie a pielii si parului (încetineste procesul de albire), având actiune sinergica cu vitaminele A, B2 si B6. 


CUM ÎL FOLOSEȘTI

Se folosește zilnic după ce tenul a fost bine demachiat, pe pielea curată și uscată. Folosind aplicatorul, aplică dintre interior spre exteriorul sprâncenelor sau pe zonele care necesită îndesire.

BENEFICII

Serul pentru sprâncene Bonilash stimulează creșterea și îndesirea sprâncenelor, conferă profunzime culorii naturale a sprâncenelor, previne căderea excesivă a firelor, hrănește, hidratează și regenerează sprâncenele. 
Efectele vizibile apar dupa doar 12 saptamani de la începutul utilizarii serului Bonilash Sprancene. La încheierea tratamentului complet, în urma utilizarii regulate a produsului, sprâncenele vor fi mai dese, mai groase si mai definite. 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search