sâmbătă, 28 octombrie 2017

Cearcăne, pete, coșuri sau cicatrici? Cum le ascund eu.




Nu intotdeauna bifam somnul de frumusete. Nici pe cel regulamentar, de opt ore, dintr-o noapte normala. Si iata cearcanele! Nu intotdeauna avem tenul ferit de cosuri, desi am trecut demult peste adolescenta cand acestea nu erau chiar un capat de tara pentru ca toti cei din jurul nostru aveau. Si iata-ne amintindu-ne de frustrarile din copilarie! Soarele, protectia solara neaplicata cand si cum ne aducem aminte, sarcina, anumite afectiuni sau terapii ne pot pata piela. Si iata cum avem o problema in plus! Cand fondul de ten nu face singur toata treaba, oricat de bun ar fi el, (vedeti AICI preferatele mele de acum) apelam la ajutoare. Preferatele mele din aceasta perioada sunt:

#1 NYX HD Photogenic concealer cache-cernes
Este un produs excelent la un pret foarte bunn (in jur de 30 de lei). Se afla pe piata in 11 nuante, daca nu ma insel, inclusiv verde, galben sau lila, pentru corectarea nuantei tenului, mai cu seama ca cearcanele au si ele culori diferite, pielea noastra are subtonuri diferite, asa ca o camuflare a lor necesita produse diferite. Astfel, cel galben este indicat pentru zonele vineții sau cearcanele mov, cel lila neutralizeaza pete, pistruii si cearcanele galbui, iar cel verde neutralizeaza roseata si cosurile.
Al meu este bej, o nuanta universala si destinata mai multor nuante de ten


Este fluid, cu o textura foarte usoara, pentru a nu incarca zona cearcanelor si a nu lasa aspect de masca aplicat peste fondul de ten, pentru un plus de acoperire. Chiar daca nu aveti nici o problema, il puteti utiliza pentru mai multa luminozitate.
Eu il aplic intr-o cantitate foarte mica, peste fondul de ten, sub ochi sau acolo unde am nevoie de un plus de acoperire, peste o cicatrice sau un cos. Fixez mai apoi cu pudra.
Are putere de acoperire medie spre mare. Formula produsului nu include talc si nici parabeni.

#2 Naked Skin Color Correcting Fluid de la URBAN DECAY


Nu mai reiau prezentarea lui pe care am facut-o AICI. Click si cititi acolo. Mersi.


#3 EXACT FIT perfecting concealer de la Artistry

Cu riscul de a ma repeta, va trimit la aceeasi prezentare de mai sus pentru ca am prezentat deja produsul cand am vorbit despre cosmeticele mele preferate, care ma ajuta sa realizez un machiaj rezistent.




#4 MAYBELLINE instant anti-age The Eraser eye

Cand le-am pozat pe cele trei de mai sus nu il aveam pe micutul Maybelline, insa merita si el un loc in acest top pentru ca nu-mi lipseste din rutina de make-up.
Instant Anti Age este un corector de ochi tratament cu efect anti-imbatranire. Formula activa estompeaza cearcanele adanci si ridurile fine de sub ochi.
Este disponibil in trei nuante: 01 Light, 02 Nude si 05 Brightener.
Se aplica foarte usor datorita periutei simpatice, ca un pamatuf rotund, cu care este dotat. Se rasuceste in sensul sagetilor pentru a iesi la iveala produsul, se mangaie pielea cu acel buretel si apoi se estompeaza cu ajutorul unui buretel de machiaj. Sau, daca sunteti ca mine, folositi degetele, insa nu frecati pielea stanga-dreapta, ci tapotați, asa cum ati face cu un buretel daca nu v-ar fi lene sa-l folositi. 😃
The Eraser este infuzat cu fructe goji bogate in antioxidanti si Haloxyl™ cu efect anti-inflamator, tratand si impiedicand formarea cearcanelor.
Asadar, nu doar acopera problema, ci, in timp, o si trateaza.
Desi se cheama "instant anti-age" nu va temeti de el in cazul in care aveti 20 de ani si, evident, aveti ZERO riduri. Il puteti folosi fara grija, nu va face rau. Confera luminozitate in zona ochilor, camufleaza cearcanele, nu se strange in liniile fine de sub ochi, are un pret prietenos (in jur de 30 de lei). 
Desi este un produs destinat ochilor, eu aplic cate o bobita si pe cate un cos sau pe zona unde am ceva de acoperit. Isi face foarte bine treaba!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search