miercuri, 15 noiembrie 2017

5 motive pentru care ar trebui să te demachiezi înainte de culcare



Știm foarte bine cât de greu ne poate părea procesul demachierii seara, după o zi foarte obositoare la birou sau în zorii zilei după o petrecere trăsnet pentru care ai risipit o bună bucată de timp realizându-ți make-up-ul. Studiile spun că fiecare zi în care adormim nedemachiate ne îmbătrânește cu până la 5 zile. 


LifeCare® ți-a pregătit o gamă de produse cu Aloe Vera destinată unui ritual complet de îngrijire facială. Un ingredient cu proprietăți deosebite pentru frumusețe și sănătate, Aloe Vera, vine cu proprietăți anti-inflamatorii și bacteriene datorită cărora contribuie la reducerea și eliminarea impurităților. Este bogată in vitaminele C și E – două dintre cele mai importante vitamine pentru piele, cu ajutorul cărora tenul devine mai sănatos și mai luminos.


Iată mai jos 5 motive pentru care ar trebui să devină o obișnuință demachierea tenului seara. 


1. Reduce cantitatea de sebum

Demachierea tenului seara va reduce cantitatea de sebum, eliminând totodată bacteriile care conduc la apariția acneei. În acest mod, vei scăpa mult mai rapid de imperfecțiunile pielii. în plus, fără să realizezi, în decursul unei zile îți atingi de nenumărate ori fața cu mâinile făcând-o să devină cea mai expusă parte a corpului la bacterii.

Chiar dacă pare destul de incomod procesul demachierii, îl poți simplifica optând pentru un produs bifazic, precum Demachiantul bifazic cu Aloe Vera Biotissima®. Continutul concentrat de Aloe Vera și de ulei de macadamia conferă demachiantului o textură ușoară, care îi permite să fie foarte rapid absorbit de piele.

Uleiul de Macadamia este cea mai bogată sursă BIO de acid palmitoleic care ajută la menținerea prospețimii și sănătății tenului.

2. Cremele de noapte au un efect mult mai intens asupra tenului curat


Îndepărtându-ți machiajul, sebumul și murdăria le oferi produselor de îngrijire, în special, cremelor de noapte, o bază mult mai propice pentru o eficiență maximă. În timpul somnului, pielea se află in repaus permițând ingredientelor active să pătrundă în epidermă, accelerând metabolismul celulelor. Acest proces este esențial dacă îți dorești un ten sănătos, tânăr și frumos pentru o lungă perioadă.

3. Contribuie la păstrarea vitalității pielii

Tenul are propriul mecanism de exfoliere, constând în îndepărtarea celulelor moarte. Însă, dacă pielea este acoperită cu produse de make-up nu va putea să își ducă la bun sfârșit procesul, rezultând un ten obosit, uscat și lipsit de prospețime. 

Pentru a observa efecte maxime, este de preferat ca după fiecare demachiere să folosești Loțiunea tonică cu Aloe Vera Biotissima®. Formula 100% BIO imbogațită cu Nectapure și extracte din plante din Alpii Elvețieni revitalizează și energizează tenul obosit, tern și lipsit de strălucire. 
Extractul de Aloe Vera imbogațit de Clary-Sage contracarează efectele poluării și contribuie la refacerea aspectului tânar și sănătos al tenului.

4. Protejează sănătatea zonei ochilor

Dacă nu obișnuiești să îți cureți fața de machiaj, este posibil ca pe timpul nopții să te freci la ochi provocând ruperea și fragilizarea genelor. De asemenea, poți căpăta iritații sau posibile infecții ale ochilor. De aceea, pentru a evita astfel de probleme, nu uita să îți cureți bine tenul cu un demachiant delicat potrivit pielii tale.

5. Vei evita murdărirea pernei :)

Dacă alegi să te bagi în pat fără să îți fi curățat fața în prealabil, cu siguranță, fața de pernă se va murdări considerabil, iar în următoarea seara, toată această murdărie se va reîntoare pe piele, contribuind la apariția imperfecțiunilor. Un ten curat înseamnă o piele sănătoasă, așa că evită orice acțiune ce i-ar putea dăuna sănătății și frumuseții tale și optează pentru produse naturale, care nu afectează epiderma.

Produsele Biotissima® sunt certificate BIO, oferind astfel garanţia beneficiilor importante aduse sănătăţii tenului. A trăi Bio înseamnă a elimina din jur tot ceea ce este artificial, chimic sau procesat, astfel că, un mod de viaţă organic reprezintă o alegere firească pentru cei ce vor să-şi schimbe viaţa. 

Cosmeticele Bio-organice sunt benefice nu numai pentru om, ci şi pentru natură, producătorii de cosmetice organice încercând să folosească ambalaje cât mai puţine, și biodegradabile, pentru a nu dăuna mediului înconjurător.
Butterfy spunea...

Cum ar fi sa aplici crema de noapte inainte sa te demachiezi...sper ca nu face nimeni asta. Argumentele tale sunt foarte bune, iar produsele sunt tentante.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search