joi, 9 noiembrie 2017

DERMIA, o terapie care dă restart frumuseții pielii


Anotimpul rece și poluarea din orașele mari amplifică problemele estetice ale tenului. Odată ce bronzul din vacantă dispare, imperfecțiunile pielii sunt și mai vizibile: riduri pronunțate, lipsa fermității, un ten fără vitalitate.

Avem nevoie de un restart, de o nouă piele, sănătoasă, întinerită și fără riduri, iar, pentru a obține acest lucru, este necesar să apelăm la tratamente profesionale, realizate în centre de înfrumusețare, cu o eficiență dovedită și cu ajutorul unor produse profesionale cu concentrație mare de agenți activi.

Tratamentul care revitalizează tenul și lucrează exact pe ridurile și zonele problematice ale pielii este DERMIA, disponibil la Centrele Silhouette din București (Unirii și Dorobanți).

Dermia este procedura complexă care, cu ajutorul aparatului SKINFAKTOR, reface structura pielii folosind microdermoabraziunea, mezoterapia și procedurile de filler într-un singur tratament. 





Produsele profesionale folosite sunt cosmetice regenerative ce tratează problemele de piele. Sunt soluții bilologice extrem de eficiente anti-îmbătrânire.

Dermia începe cu purifiere blândă, continuă cu peeling biologic și poliabraziune, procedura de Micro Activare M ce stimulează epiderma pentru ca agenții activi să pătrundă în adâncime, pentru ca apoi să stimuleze sistemele proprii de reparare a pielii.




Tehnica este completată eficient cu o alternativă total neinvazivă la injecțiile împotriva ridurilor sau mezoterapie. Micro Activarea S facilitează tratamentul local special al ridurilor mici și cicatrici deschizând stratul superior al pielii. Pe durata tratamentului, cei mai concentrați agenti activi de Power Lift Serum (Argireline) sunt plasați direct în riduri.

La final se aplică măști de lifting și regenerare și produsele cu acid hialuronic si complex de lifting ce pot fi utilizate apoi și acasă pentru a întreține și îmbunătăți rezultatele unice obtinute cu Dermia SKINFAKTOR”, declară medicul dermatolog de la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette.






Procedura elimină imperfecțiunile de la nivelul dermului, umple ridurile localizat și reface structura pielii, astfel încât să se obțină în final un ten vizibil întinerit și sănătos.

Cura de patru sesiuni efectuată în centrul Silhouette este continuată acasă cu produsele Dermia recomandate de specialist pentru ca efectele maxime să dureze pe toată durata anului, disponibile si pe www.toplineshop.ro.

Tehnologia Dermia este disponibilă la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București (www.silhouette.ro). 

Un tratament Dermia costă 650 de lei, cura de patru sesiuni având un preț special 
(Tel: 0727225157).

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search