vineri, 8 decembrie 2017

3 pași pentru a transforma ritualul de înfrumusețare de acasă în relaxare ca la SPA



Printre colinde, decoratiuni de Craciun si multe pregatiri, luna decembrie este dedicata bucuriilor, zambetelor nesfarsite si, mai ales, petrecerii timpului alaturi de cei dragi. Dar, mai intai de toate, e timpul pentru relaxare. Vremea de afara, minunatele colinde si emotiile care ne invaluie ne indeamna sa lasam toate grijile deoparte, sa profitam de zilele libere si sa ne rasfatam mintea si corpul. Chiar si acasa la noi putem face asta, nu-i nevoie sa trecem pragul SPA-urilor. 



Iar cum sezonul rece nu este tocmai cel mai bland cu pielea si parul nostru, Life Care® ti-a pregatit gama de produse Kräuter® destinata unui ritual complet de ingrijire, gata sa iti ofere clipe de rasfat intr-o perioada plina de pregatiri minutioase. Printre ingrediente eficiente folosite se numara binecunoscutul ulei de masline.

Atat maslinele, cat si uleiul prezinta beneficii uimitoare cand vine vorba de infrumusetarea pielii si a parului. Sunt bogate in vitamine, minerale si acizi grasi esentiali. Bogat in vitamina E si A, uleiul de masline combate imbatranirea prematura, hidrateaza, mentine elasticitatea si catifeleaza pielea. De asemenea, atat maslinele, cat si uleiul de masline ajuta celulele pielii sa se regenereze si previn aparitia ridurilor.

Descopera cum poti transforma ritualul de infrumusetare intr-o adevarata relaxare chiar inainte de sarbatori:

1. Uita de nenumaratele produse din baie – aplica regula 2 in 1


Economiseste timp si spatiu prin alegerea produselor 2 in 1. Nu numai ca iti vor aerisi considerabil spatiul din baie, ci iti vor imbunatati cu adevarat viata. Noua, femeilor, daca ne place un anumit ingredient, ne achizitionam o multime de produse atat pentru piele, cat si pentru par care il contin.


Life Care® vine in ajutorul vostru cu o solutie inedita: Sampon si gel de dus 2 in 1 cu masline si bambus BIO. Are o formula deosebita cu ingrediente naturale. Maslinele BIO in combinatie cu bambusul ofera atat pielii, cat si parului o textura delicata, matasoasa, ajuta la hidratarea acestora si le protejeaza de agresiunile din mediu. De asemenea, au proprietati de remineralizare, restructurare si tonifiere.

In acest mod, te vei putea relaxa in totalitate, lasand mintea sa zboare in timpul dusului, fara a sta cu gandul ca va trebui sa folosesti nenumarate produse. Fii practica si relaxeaza-te in orice moment!

2. Ingrijeste-ti parul si relaxeaza-te in acelasi timp

Uita de statul indelungat in baie pentru a-ti aplica un simplu tratament pentru par! Te poti relaxa in tot acest timp! Primul pas este sa aplici o masca eficienta, precum masca de par regeneranta cu ulei de masline BIO Kräuter®, care confera parului stralucire si finete. Hraneste firul de par de la radacina pana la varf, conferindu-i forta si stralucire.
Urmatorul pas este sa-ti acoperi parul cu o casca pentru dus. In acest fel, nu vei murdari nimic in jur si iti vei putea continua treburile sau chiar te poti relaxa pe canapea ascultand colinde in timp ce tratamentul isi va face efectul. Lasa masca sa actioneze 20-30 minute.




3. Creeaza o atmosfera de sarbatoare


Chiar daca decoratiunile de Craciun sunt toate puse la locul lor, parca totusi lipseste ceva! Poate un parfum discret si delicat, nu-i asa? Incearca uleiul esential de pin de la Kräuter®. Iti garantam ca va crea o atmosfera calda si relaxanta, perfecta atat pentru momentele petrecute cu cei dragi, cat si pentru clipele in care vrei sa fii doar tu cu gandurile tale. De asemenea, acest ulei exceptional este potrivit in caz de oboseala si stres sau in cazul durerilor de cap.


Relaxeaza-te si bucura-te de aceasta perioada minunata! Incearca sa zambesti mai mult, sa te rasfeti mai mult, dar mai ales sa iubesti mai mult!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search