joi, 7 decembrie 2017

Deserturi fabuloase care îndulcesc evenimentele mondene


Stiu ca o sa va fac pofta, dar sunt atat de frumoase pozele astea pe care le-am descarcat astazi din telefon, incat nu le pot arunca intr-un colt de laptop. Ei bine, din aceasta cauza nu pot eu sa fiu trasa prin inel! :) Sunt Taur pofticios, nu pot ignora asemenea minuni atunci cand mi se afla dinaintea ochilor. Poate voi puteti. Eu nu am o vointa atat de puternica. Si nici nu cred ca-mi doresc sa o fac. Senzatia de bucurie pe care o simt atunci cand gust o astfel de opera de arta este priceless
Atat cat imi amintesc, va voi si spune cine a gasit aceste deserturi fabuloase.
Astfel, aceste prime fotografii sunt de la un eveniment Essence petrecut nu demult, iar desertul este de la cofetaria Grace Couture Cakes. (link aici)




La evenimentul de inaugurare al magazinului Legend din Afi Cotroceni am savurat dulciuri de la cofetaria Art Dessert. (link aici)




 




In continuare vedeti desertul savurat la petrecerea Beau Monde si a fost preparat tot de maestrii cofetari de la Grace Couture Cakes.







 Minunile de mai jos, atat de delicioase pe cat de frumoase, poarta semnatura cofetariei Art Dessert. V-am mai povestit aici despre aceasta cofetarie. Le-am savurat bucatica cu bucatica la petrecerea data cu ocazia deschiderii magazinului Bio-Dietetic Dr. ALBU Selections, de pe strada Jiului 67, al medicului Horatiu Albu, despre care ati mai citit aici.
 








Zilele trecute am trecut pe la The Harp si am gustat, nu mancat, ceea ce vedeti mai jos! Tiramisu este fabulos, cheesecake-ul cat sa te lingi pe degetele de la 10 maini, iar crumble este pur si simplu senzational. Cel mai bun mancat vreodata pana acum! Va sfatuiesc sa ajungeti acolo si sa-l gustati, iar daca nu va place, promit ca va despagubesc eu. Haha. :)








Aceasta prajitura minunata, mancata in repetate randuri prin oras, este gatita de Claudia Romana Rista, altfel spus, Fata care gateste cu flori.



Desertul minunat de mai jos este semnat de Răureni - cu drag din natură si a fost prezent la aniversarea de un an a brandului Oleya.




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search