duminică, 10 decembrie 2017

beauty news Dr. Organic: gama Hemp Oil, cu ulei de cânepă, pentru hidratarea pielii și a păruluiUleiul de cânepă organic este recunoscut drept cel mai echilibrat ulei din natură. Având un conținut bogat de acizi grași esențiali (Omega 3, 6 și 9), acesta are proprietăți unice de stimulare, hidratare și protecție a pielii și a părului.

Datorită beneficiilor uimitoare pe care le înglobează uleiul de cânepă, Dr. Organic a creat o întreagă gamă de produse sub denumirea Organic Hemp Oil, ce are la bază acest ingredient miraculos pentru frumusețe. În cosmetică este folosit în multe produse anti-îmbătrânire, pentru a trata pielea uscată, deshidratată sau matură.

Gama Organic Hemp Oil este testată dermatologic și oferă produse cu adevărat revoluționare: 


  • Cremă 24h cu ulei de cânepă organica - o cremă revitalizantă care hidratează până la 24 ore, ajutând la hrănirea și calmarea pielii. 
  •  Tratament intensiv pentru mâini și unghii cu ulei de cânepă organic - ajută la calmarea și catifelarea pielii și oferă un efect dovedit de hidratare de până la 24 ore.

  • Deodorant cu ulei de cânepă organic - oferă protecție de durată, calmează și revitalizează pielea.

  • Ser intensiv pentru ochi cu ulei de cânepă organic - ajută la netezirea și hidratarea zonelor delicate din jurul ochilor. 
  • Loțiune de corp cu ulei de cânepă organic - reglează hidratarea și ajută la netezirea, revitalizarea și hrănirea pielii.
  • Șampon și balsam 2 în 1 cu ulei de cânepă organic - stimulează părul, lăsându-l revigorat, întărit și vizibil hrănit.

Dr. Organic transpune cu succes beneficiile plantelor în produsele sale, creând formule organice, fără compuși chimici dăunători (parabeni, SLS, ftalați, Polyethylene Glycol etc.), prietenoase cu pielea și mediul înconjurător. Acestea sunt disponibile exclusiv în farmaciile Sensiblu.

Pentru mai multe întrebări și informații despre Dr. Organic, accesează: https://www.facebook.com/DrOrganicRomania/
Zein spunea...

Eu am auzit de aceste produse, nu am testat, recunosc, dar mi-au fost recomandate!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search