duminică, 10 decembrie 2017

Idei de cadouri pentru Crăciun de la L'OCCITANE
În fiecare an, același sentiment de anticipare și entuziasm umple aerul. Vine Crăciunul! Este un moment atât de fericit, plin de daruri și momente minunate alături de familie, când toată lumea se adună în jurul bradului și al mesei! În acest spirit, L'OCCITANE a creat cele mai frumoase colecții de Crăciun, aducând sezonului festiv mai multă magie decât oricând ... În 2017, L'OCCITANE sărbătorește bunăstarea. Pentru a încheia anul într-un mod cât mai festiv, cadourile pentru îngrijirea pielii, îngrijirea corpului, îngrijirea părului și colecțiile de parfumuri sunt pline de culoare și răsfăț!
Descoperă întreaga selecție de cadouri #MagicOfProvence: parfumuri noi în ediții limitate, așezate în cutii de cadouri minunate, dar și seturi de cadouri clasice din game adorate de tine, ce conțin ingrediente naturale. L’OCCITANE oferă colecții prețioase, originale, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, cu seturi cadou pentru îngrijirea feței și a corpului.
Vino în magazinele dedicate L’OCCITANE, în spațiile special amenajate din farmaciile Sensiblu selecționate sau intră pe http://ro.loccitane.com/ și alege cadoul magic pentru tine sau pentru cineva drag! Zilele acestea, cat de repede pot, sa arat, produs cu produs, tot ce contine minunatul calendar de advent pe 2017. 💓


Va anunt ca pentru cumparaturi din magazinul online L'Occitane puteti folosi 
codul #PENTRUDIVE 
si veti primi 20% reducere pana pe 25 decembrie! 
Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search