marți, 19 decembrie 2017

beauty news MELVITA: gama antirid Argan Concentré Pur

foto
Stiati ca un copac de argan poate trăi până la 200 de ani în zonele aride din Maroc, datorită puterii extraordinare de autoregenerare? Captându-i toate beneficiile, Melvita a creat gama Argan Concentré Pur - o gamă antirid, ce are ca ingredient principial uleiul de argan.

De peste 30 de ani, brandul francez Melvita cercetează și creează unele dintre cele mai rafinate uleiuri de înfrumusețare, prin descoperirea de zone naturale neatinse și prin folosirea celor mai pure resurse botanice, valorificându-le unicitatea. Tot așa a luat naștere și gama Argan Concentré Pur, ce conține un mix format din ulei de argan, extract din pulpa acestui fruct și extract din ovăz. Gama Argan Concentré Pur conține o varietate de produse cu proprietăți extraordinare de întinerire: 


 Youthful Cream-Oil oferă fermitate pielii, reduce ridurile și remodelează ovalul feței.

Youthful Fluid este o loțiune cu textură ușoară și fluidă, ce se potrivește tuturor tipurilor de piele și poate fi folosită în orice sezon. Datorită ei, tenul devine ferm, ridurile sunt reduse, iar conturul feței este redesenat. 

 Youthful Eye Care reduce considerabil ridurile talpa gâștei. Pielea din jurul ochilor va fi protejată, astfel că fața va avea un aspect natural, mai tânăr.
Youthful Oil-Serum conține un amestec de ulei de argan și aminoacizi din plante. Cu o textură neuleioasă, este perfect de aplicat dimineața, hrănind în profunzime pielea și oferind fermitate.
Argan Extraordinary Water conține extract din frunze de argan, extract de ovăz și acid hialuronic. Este o formulă fără uleiuri, cu o textură fluidă, ușor de aplicat. Imediat după folosire, pielea este netezită și revitalizată.

Cu experiență în cosmetica organică, certificată încă din 2002, Melvita este în prezent prima marcă franceză de cosmetică ecologică și biologică, ce oferă una dintre cele mai ample game de produse organice certificate din lume.

Produsele Melvita sunt disponibile exclusiv în farmaciile Sensiblu. 

Aflați mai multe informații și pe www.facebook.com/MelvitaRO.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search