sâmbătă, 23 decembrie 2017

DIY cu Ferrero pentru un Christmas și mai Merry :)


Cand vreodata ciocolata n-a fost cea mai buna idee? Raspuns: atunci cand ai pofta de Raffaello. Intr-un timp facusem o adevarata obsesie pentru bomboanele astea cu cocos. Imi pareau cel mai bun dulce de pe pamant. Nu acceptam comparatie si nici alternative. Mancam numai si numai Raffaello. Nu exista sa nu am cel putin o bomboana prin geanta, in caz de pofta! :) Dupa vreun an de terapie intensiva cu cocosul din Raffaello am pornit-o pe drumul ciocolatei. Cronțăneam bomboane Ferrero Rocher si zambeam. Si acum patesc la fel, dar incerc un autocontrol pentru ca mai am niste jeansi care tin neaparat sa ma incapa! Haha. 
Dar la atelierul de creatie Ferrero intamplat recent am dat frau liber nu doar imaginatiei, ci si poftelor. Sa fi mancat cate zece bomboane din fiecare dintre cele mentionate mai sus plus tot pe-atate bucati din Mon Cherry-urile alea de vis cu cireasa si lichior la mijloc. Ce-am mai facut in afara de mancat bunatatile astea? Pai, ce vedeti in poze! Am creat, cu mainile mele candva si mai dibace, cutii pentru cadourile acestui Craciun! Acum, la momentul scrierii, ea este deja daruita viitoarei cumnate, care s-a bucurat maxim si, mai ales sincer! O stiu incatata de bricolelile astea, de-asta i-am si daruit cutia migalita de mine cu bombonele Mon Cherry, fundite si stelute. M-a asigurat ca nu va manca decorul mancabil pentru ca-i prea frumoasa cutia ca sa o strice. Si o cred pe cuvant! Dar, totusi, voi verifica prin primavara! Haha.
M-am bucurat sa constat ce lucruri frumoase pot fi create cu doar un pic de imaginatie, un pistol de lipit, cateva bombonele si margeluțe. 
Pentru mai multe idei de ornamente intra pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro si descopera peste 40 de propuneri pentru decorarea mesei festive, impachetarea cadourilor sau impodobirea casei, pentru a-i surprinde pe cei din jurul tau.











Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search