sâmbătă, 23 decembrie 2017

Unde am găsit cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun



Unii vad luna decembrie ca pe un final. Mie intotdeauna mi s-a parut un inceput. Sigur ca reprezinta finalul inca unui an, un prilej de tras linie, de identificat bunele si relele bifate in anul ce sta sa se incheie, insa depasind toate astea, e un inceput. Un nou start. Un moment pentru facut planuri, pentru constatat ce a fost gresit in ultimele 12 luni si ce poate fi imbunatatit in urmatoarele 12, o luna a emotiilor, a intalnirii cu cei dragi pentru ca mai toti mergem acasa de Craciun, prilej de petreceri, de sarbatorire a anului ce sta sa vina, o luna a artificiilor, a bunatatilor culinare, a cadourilor, a bradului impodobit, de celebrare a oamenilor misto din viata noastra, de multumire si recunostinta. 

Decembrie este o luna care, parca, scoate tot ce-i mai frumos din noi. Este luna in care parca ne dam deoparte pe noi si ne gandim la cei care ocupa un loc mai mic sau mai mare in inima noastra. Le cumparam cadouri, le pregatim surprize, le multimim asa cum stim mai frumos pentru locul ala din sufletul nostru, incercam sa-i bucuram, sa le smulgem zambete si emotii. Nicicand un cadou nu mi s-a parut mai frumos decat cadoul cumparat de Craciun. Vine la pachet cu o emotie speciala, poate si pentru ca-i legat de o sarbatoare atat de frumoasa. 
Drumul ala spre casa, spre cei dragi pe care, poate, nu i-am vazut de cateva luni, cu masina incarcata de daruri este facut cu piele de gaina. :) Si acum cand scriu lucrul asta am piele de gaina. Maine voi pleca si eu spre casa, la ai mei. Stiu ca mama deja a impodobit bradul - intotdeauna ne asteapta cu casa deja decorata!, stiu ca va avea scoasa din cuptor cel putin o placinta si sper si un cozonac, stiu ca Emil, pisoiul meu va avea zgarda rosie si la fel si Richie, bebelusul de husky de care mi-e super drag. Bine, el nu mai e tocmai bebelus, are un an si jumatate, dar pentru mine tot bebe e, desi are si el un bebe de trei saptamani acum. :)) Si membri imblaniti ai familiei vor primi si ei cadouri de Craciun, fie ca vor fi castronase noi sau paturici sau zgarde sau jucarii. Haha.
Inca de la finalul lui noiembrie cand magazinele incep sa aduca, incet incet, decoratiunile de Craciun, pentru mine incepe sarbatoarea. Am inima atat de plina de bucurie, ca sta sa dea pe afara. :)

melimeloparis.ro
 
Bradutii, beteala, luminitele, globurile, sosetele lui Mos Craciun, tot ce tine de sarbatoarea asta minunata a anului pentru mine este o reala incantare!
Am colindat luna aceasta toate magazinele din oras in cautarea celor mai frumoase decoratiuni. Intr-un loc am gasit cateva, in altul cateva, insa intr-un singur loc am gasit tot ce mi-as fi putut dori si mult peste. La Meli Melo Deco. Stiati, nu, ca Meli Melo s-a extins mult si nu mai este despre accesorii? In mall Vitan se afla (cred) cel mai mare magazin home & deco Meli Melo pe care IL IU-BEEEESC! As petrece acolo o zi intreaga fara sa ma plictisesc!
V-am adus cateva poze pe care le-am facut la ultima vizita, insa nu reprezinta nici 30% din tot ce se afla acolo! Trebuie sa mergeti si sa faceti o vizita, va asigur ca va veti bucura de ce veti gasi acolo. Atat de multe lucruri frumoase, oriunde ai intoarce privirea vei vedea ceva minunat! Nu sunt numai obiecte specifice Craciunului, iar daca inca mai cautati un cadou, fiti siguri ca acolo il veti gasi! 
melimeloparis.ro
De la veselă cu motive crăciunești, flori artificiale (cele mai frumoase si mai fidele realitatii pe care le-am gasit eu in oras), braduti si Mos Craciuni și decoratiuni si pana la manusi, fulare, caciuli, cizmulite super dragute, din Meli Melo Deco nu exista sa plecati cu mana goala, oricat ati fi de cusurgii! :)
Am pus ochii pe niste cizmulite de casa si botosei pufosi dupa care vreau sa ma intorc, mai ales ca sunt reduceri acum.  Si o oglinda superba - o veti vedea in poze, mai jos!
Va las acum sa aruncati o privire peste fotografiile pe care vi le-am adus din magazin. Spor la cumparaturi, asadar! Profitati de reduceri!
























































































Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search