marți, 20 februarie 2018

1 Mai la Balcic: un infinit de flori la Grădina Botanică si Castelul Reginei Maria. Și ceva în plus


Despre 1 Mai pe 21 februarie, cand afara ninge si se pare ca iarna nu-si ia ramas bun? Pai de ce nu? Eu am obiceiul de a revedea pozele din vacantele de vara in toi de iarna, cand este gerul cel mai ger si crapa pietrele din cauza multor grade sub zero. Este un mod personal de relaxare, ma deconectez de atmosfera cea gri, ma teleportez in momentele cele frumoase cand parca soarele topeste orice grija si gand negru. Tocmai ce-am gasit un folder cu pozele pe care le-am facut in ziua de 1 Mai petrecuta anul trecut la Balcic. M-am gandit sa va fac dor de duca, acum sau la primavara, aratandu-va infinitul de flori din Gradina Botanica din Balcic, un loc superb pe care l-am vizitat in toate anotimpurile. De fiecare data sunt alte flori acolo. 
In drum spre Balcic ne oprim intotdeauna la Dalboka, pentru o portie de midii pe malul marii, apoi putin la Kaliakra unde este de VIS (v-am mai aratat AICI poze) si Balcic unde de fiecare data vizitam Gradina Botanica si Castelul Reginei Maria. Am senzatia ca pasesc in Rai, de fiecare data cand ajung acolo. 
Va recomand din suflet sa ajungeti acolo in mai, cel putin. Se afla la doar 60 de km de Vama Veche, drumul este simplu. TREBUIE sa faceti o vizita acolo. Din motivul asta scriu de pe acum articolul asta, ca sa am timp sa ma mai rog de voi sa mergeti in mai. HaHa.



     style="display:inline-block;width:300px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-4096016691578442"
     data-ad-slot="1812886453">








 






 



























































Camelia Andrasescu spunea...

Ce frumos e totul!!!!! Un vis! Trebuie sa mergem si anul acesta ! Si desi ti-am mai spus, o repet, faci cele mai frumoase poze!

PentruDive.com spunea...

Multumesc muuuuult!!!!!

Unknown spunea...

Si noi vom merge de 1 mai la Balcik! Abia astept!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search