miercuri, 7 februarie 2018

Beauty news Maybelline: noile iluminatoare Master Chrome și Master Holographic


 

De cand am descoperit farmecul iluminatorului, nu exista machiaj fara el! Vara, iarna, ploaie, viscol sau canicula, fara o tusa finala si discreta de iluminator nu pot iesi din casa. Mi se pare ca definitiveaza perfect machiajul, indiferent cat de discret ar fi el. Uneori aplic doar fond de ten, putin fard de obraz, un praf de iluminator si mascara. Si e perfect asa! De altfel, nici nu-mi plac machiajele incarcate, foarte elaborate, care imi dau impresia ca trebuie sa stau ca o statuie, asa incat sa nu-mi dispara un gram de fard. Eu si merg destul de mult pe jos, imi place sa stau cat mai mult in aer liber, merg in parc, stau la terase, as fi cu adevarat caraghioasa cu sapte straturi de make-up, zece culori la ochi, conturare perfecta a pometilor si trei straturi de ruj, contur si eventual si spray de fixare. Nop, nu-i pentru mine!

De foarte mult timp, folosesc aproape exclusiv Paleta NYX Strobe of Genius (v-am aratat-o si aici) pentru ca are tot ceea ce imi trebuie in materie de iluminatoare si cred ca am recomandat-o tuturor prietenelor mele reale si virtuale, data fiind intrebarile obsesive de care ma lovesc tot mai des: "Ce-ti luceste asa frumos pe pometi?" sau "Cu ce iluminator te-ai machiat?". Le trimit la Nyx pe toate. Cu ocazia asta ma gandesc ca ar trebui sa cer comision din vanzarea paletei! Haha. 

Anyways, astazi vreau sa va arat alte doua iluminatoare foarte dragute, lansate recent de Maybelline si anume Master Chrome si Master Holographic, iar mai jos vedeti ce anume le diferentiaza.



Trebuie sa va spun ca orice iluminator, iar aceastea de fata nu fac exceptie, poate fi folosit si ca fard de pleoape. 


Master Holographic pare ca este alb, insa are o textura foarte fina si confera un efect, dupa cum ii spune si numele, holografic. Adica, nu este nici alb pe piele, nici argintiu, nici roz, nici bleu. Este o pudra cu straluciri prismatice, pentru un efect holografic, rece, dupa cum vedeti in fotografia de mai jos. Eu as recomanda acest iluminator pentru o seara in oras, in club, pentru un plus de stralucire conferit unui machiaj indraznet. 



Master Chrome este preferatul meu pentru ca imi plan tonurile calde. Le prefer atat in machiajul ochilor, cat si pentru ten. Ca si fard de obraz eu optez pentru pudra bronzanta, nu-mi plac rozurile sau alte nuante ale blush-urilor clasice. De aceea, acest iluminator impreuna cu pudra bronzanta formeaza un duo senzational pe chipul meu. Abia astept sa-l vad si la vara, cand voi fi bronzata! 😊




Pretul unui produs este 52 de lei.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search