duminică, 11 februarie 2018

Ce produs mi-a regenerat genele după extensii


Imi mentin opinia - extensiile de gene NU sunt bau-bau, insa daca poti grabi regenerarea lor, de ce sa nu o faci? Produsul pe care l-am folosit dupa fiecare episod de "gene false" si pe care il aplic si ca tratament, aproape seara de seara, este TALIKA LIPOCILS expert. Uneori il aplic si pe sprancene, why not?


Periuta o vedeti, are o parte similara unei mascara si un capat dintr-un burete foarte fin pentru a usura aplicarea produsului la baza genelor si, in cazul meu, si pe sprancene.
Tratamentul revoluționar pentru gene Eyelash Lipocils Expert îmbunătăţeşte aspectul general al genelor, dar şi intensifică vizibil culoarea acestora cu ajutorul ingredienților naturali. Folosirea regulata a produsului îmbunătăţeşte lungimea genelor, acestea fiind mai pline, mai curbate şi mai pigmentate.

Se aplica dimineaţă şi seară la rădăcina şi pe lungimea genelor, în primele 28 zile, ulterior folosiţi o singură dată pe zi. 
Gelul este transparent si testat dermatologic, motiv pentru care nu produce dinconfort. Nu m-au usturat ochii, nu am avut senzatia de mancarime, nimic neplacut.
Si ca fapt divers, in urmatoarele zile veti simti ca va gadila genele 😊 pentru ca asta se intampla cand cresc.   
TALIKA este brandul care a creat, in 1948, primul tratament destinat regenerarii genelor. LIPOCILS expert are 97% ingrediente naturale, cu eficacitate clinica demonstrata.
Acest produs cosmetic a fost initial dezvoltat ca un balsam pe baza de plante cu efect de vindecare a arsurilor. In scurt timp de la aparitia sa pe piata, produsul s-a dovedit a fi mai mult decat un medicament cu efect de vindecare, avand ca efecte secundare alungirea genelor. Aceasta descoperire a facut ca milioane de femei din intreaga lume sa devina cliente fidele ale marcii Talika, care ofera in ziua de astazi o gama larga de produse exceptionale pentru ochi, unghii sau maini.


     style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
     data-ad-client="ca-pub-4096016691578442"
     data-ad-slot="5045554457">

Jennifer Aniston, Shakira, Brad Pitt şi Drew Barrymore sunt doar o parte dintre celebritaţile de la Hollywood care se bucură de efectele extraordinare ale Lipocils Expert, alături de milioane de femei.
În doar 28 de zile, cu aplicare de două ori pe zi, genele tale vor fi cu 36% mai lungi, cu 50% mai închise la culoare şi cu 50% mai curbate.
Eyelash Lipocils Gel (153 Ron), Eyelash Lipocils Platinum (617 Ron) , Lipocils & Black 2 în 1 Serum (177 Ron), Eyelash Lipocils Expert (189 Ron) sunt doar o parte din produsele destinate genelor, cărora li se adaugă şi o gamă pentru sprâncene, plus tratamente complementare pentru zona ochilor. 

Gasiti brandul TALIKA exclusiv la Douglas.



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search