joi, 15 februarie 2018

PAPER FLOWERS - cele mai frumoase decoruri pentru nuntă pe care le-am văzut vreodată


Simona Opriș, paper flower designer, dezvaluie noutatile in ceea ce priveste decorurile, aranjamentele si buchetele cu flori de hartie pentru nuntile din 2018: “Viitoarele mirese stiu exact ce isi doresc. Acum accentul se pune pe decorul te tip „fairytale” al salii, care se poate realiza foarte usor cu florile de hartie, pe photocornere si pe buchetele de mireasa tip statement. Odata cu aparitia decorurilor cu flori de hartie am creat un trend: inchirierea aranjamentelor si a decorurilor mari la preturi rezonabile. Sunt spectaculoase si rezistente, versatile si in plus, au un pret accesibil.” 



Cu o experienta de peste 7 ani in acest domeniu, Simona propune pentru o nunta perfecta aranjamente si decoruri complementare tematicii si locatiei de nunta care pot fi usor de realizat cu flori de hartie indiferent de amploarea dorita. 



„Aranjamentele florale pentru mese sa fie inalte pentru ca nu impiedica invitatii sa se vada intre ei cand stau la masa, iar culorile depind de sala si tematica. Un aranjament alb, cu flori de hartie combinate cu accesorii discrete este alegerea perfecta pentru o nunta eleganta. Pentru o tema Garden Party se va alege desigur o paleta alb-verde sau pastel–verde iar tipurile de hartie pe care le folosim sunt foarte generoase in nuante. Pentru o tematica romantica recomand o paleta roz-ivory-lila, pentru flori precum trandafirii, bujorii, anemonele, hortensiile. Avantajul cand alegi un décor cu flori de hartie este ca poti crea combinatii de flori inedite, chiar daca acestea nu se regasesc in natura”, adauga Simona Opris.

Simona recomanda pentru buchetele de mireasa, flori de hartie in culori pastelate si pe nuante de alb-verde.

 
 „Pentru buchetele de mireasa raman in trend florile de hartie in culori pastelate si buchetele sunt asimetrice, curgatoare, impunatoare. Pentru miresele indraznete recomand culoarea declarata de Pantone culoarea anului Ultravioletul. Noi ne dorim sa avem si mirese curajoase sa putem folosi stocul de hartie colorata in diverse nuante derivate de la aceasta culoare misterioasa si puternica. Revenirea la natura continua sa ramana in trend si anul acesta. Putem folosi atat in buchete cat si in decorul salii elemente din natura: crengi, copaci, lemn, metal, plante bumbac, stuf, iarba.”, detaliaza Simona.

In 2017, dorinta de a oferi decoruri spectaculoase si pasiunea pentru ceea ce face a inspirat-o pe Simona sa lanseze un loc inedit si spectaculos, singurul de acest fel din Romania. 

 

 “In 2017 nevoia de spatiu ne-a facut sa luam o hala, un spatiu industrial pe care sa il transformam in showroom. Asa a luat nastere Hala cu Flori, locul care poate sustine cu succes atat vizual cat si ca dimensiune un shooting bridal, o lansare sau orice alt eveniment. Mi-am dorit un spatiu unic, un spatiu care sa ne defineasca, o baza pentru fotografii de nunta, un showroom pentru decorurile noastre cu flori de hartie, un loc in care oricine intra sa se incarce cu energie pozitiva”, a declarat Simona.
 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search