joi, 15 februarie 2018

Produse EXCELENTE pentru păr, la prețuri sub 30 de lei


In ceea ce priveste produsele pentru par, pretul nu dicteaza, in cazul meu! Am deopotriva si sampoane si masti foarte scumpe, dar si unele foarte ieftina si, sa fiu sincera, in multe dintre situatii comparatia a fost una favorabila celor din urma. Nu doar o data am eliminat din rutina de ingrijire a parului cosmetice care m-au pacalit ca pomul laudat si le-am preferat pe cele din supermarket, de cel putin cinci ori mai ieftine. Am de mult timp intentia sa trec in revista cateva cosmetice pentru par care mie imi plac mult si pe care le-am recomandat si prietenelor mele, insa am tot amanat pana cand am gasit acum, in Draft, acest articol. Asadar, iata care ar fi produsele pentru par cu preturi sub 30 de lei care mie mi-au placut in ultima vreme, iar prin vreme vreau sa spun ultimii ani, nu luni.

1. Șamponul uscat ELSEVE argilă extraordinară


Este un produs excelent! Pe cat de tare am urat ideea de sampon uscat, pe atat de mult mi-a placut dupa ce l-am folosit. Nu intelegeam pentru ce este nevoie de un sampon uscat. De ce sa nu-ti speli parul? Pentru mine este sfant acest lucru. Ador sa am parul curat, ador sa-mi trec mana prin parul curat, sa-l stiu ca miroase frumos si este lucios si matasos. O data la doua zile, vara chiar si zilnic, il spal. Cand aud replica devenita cliseu - "iti va cadea parul daca il speli atat de des", imi creste tensiunea. Atata timp cat ai nevoie sa faci dus dupa o zi de munca, de sport, de plimbare pe strada sau chiar si dupa o zi de stat in pijamale acasa, nu vad de ce nu ti-ai spala si parul? Scalpul transpira, produce sebum, parul se imbacseste, miroase urat, devine gras si lipsit de stralucire. Ii faci mai mult rau lasandu-l murdar decat daca il speli. Ba chiar ii faci un foarte mare bine mentinandu-l curat, insa ai grija sa folosesti produsele potrivite.
Acum ca am incheiat paranteza, recunosc: exista situatii extreme in care se intampla sa nu ai timp pentru spalarea parului, sa apara ceva neprevazut si sa fii nevoit sa fugi pe usa, sa ai un scalp cu probleme care are nevoie de improspatare de cateva ori pe zi, you name it. Si in aceste situatii samponul uscat face minuni! Ah, sa nu uit: samponul uscat poate fi folosit si pentru un plus de volum, nu neaparat atunci cand este parul murdar. 
Samponul uscat se agita bine si apoi se aplica, de la 30 de cm distanta, la radacina parului si chiar pe lungimi. Eu fac cateva carari, pulverizez sampon uscat si apoi imi scutur parul. Nu raman urme in par, mirosul este unul foarte placut, insa iti recomand sa speli parul seara. Eu nu am dormit niciodata cu parul incarcat cu sampon uscat, este mai bine sa speli parul imediat ce ai ocazia. El te poate scuti de o spalare a parului, insa nu te culca pe o ureche si sa-l folosesti o saptamana pentru a pacali parul murdar. Nu recomand una ca asta!


2. Șampon și balsam DOVE intensive repair



Utilizat împreună cu balsamul, șamponul Dove Intensive Repair repară semnele deteriorării cu ajutorul Nutri-Keratin Actives. Astfel, părul afectat din cauza vopsirii sau deteriorării termice are un aspect mai sănătos cu fiecare spălare.  Acest șampon curăță părul în mod delicat, pentru ca cele dintre noi cu păr fragil să-l poată utiliza zilnic. Utilizat împreună cu balsamul, acesta remediază instantaneu aspectul deteriorat al suprafeţei firului de păr și hrănește progresiv în profunzime, pentru ca tu să te bucuri de un păr vizibil mai sănătos, mai puternic și mai frumos, cu fiecare spălare. Mie imi place mult. L-am cumparat si recumparat de multe ori in ultimii ani si l-am recomandat si prietenelor mele, la fel de incantate si ele de efectele acestei game. Si ador si mirosul parului post spalare! Este senzational. Imi miroase a curat, a bebelus, extrem de frumos!



3. Șampon și balsam ELVESE argilă extraordinară



Samponul Elseve Argila Extraordinara este recomandat parului gras, in mod special, insa eu m-am bucurat din plin de beneficiile lui, fara sa am probleme cu sebumul la nivelul scalpului. Nu contine siliconi, face multa spuma, curata parul bine si nu il usuca. Miroase foarte bine, lasa parul moale si lucios.  Balsamul Elseve Argila Extraordinara are acelasi miros fresh ca intreaga gama. Imblanzeste firele rebele, descurca parul si usureaza, implicit, pieptanarea ulterioara spalarii.  Beneficiile acestei game Elseve se datoreaza celor trei tipuri de argila din compozitie: alba, albastra si verde.


4. Sampon si balsam ELSEVE arginine resist x3



Samponul si balsamul din gama Elseve arginine resist x3 de la L’Oreal Paris restructureaza fibra capilara si hranesc parul de la radacina. Ingredientul cheie este arginina, un amino-acid esential care favorizeaza micro-circulatia scalpului. Aceasta destupa bulbul prin reactivarea micro-circulatiei si astfel firul de par creste mult mai puternic. Primul impact este mirosul de zmeura a samponului. Sau, cel putin, eu asa il percep. La contactul cu parul face o spuma densa, samponul curata foarte bine parul, degreseaza eficient, il simti curat inca de la limpezire, iar balsamul hidrateaza foarte bine. Disciplineaza firele rebele, mie imi transforma parul intr-o matase fina, usor de pieptanat si, mai apoi, dupa uscare, si foarte lucios.  Like it!




5. Șampon și balsam ELSEVE nutri-gloss luminizer



Produsele acestei game sunt imbogatite cu GYLCOGEL, pentru a ajuta parul sa aiba un aspect stralucitor cu o durata de pana la 48 de h. Si are! Mirosul extraordinar al gamei, de fructe de padure, se mentine chiar si doua zile si la fel si luciul parului.
Despre samponul si balsamul Elseve nutri-gloss luminizer restructureaza fibrele capilare, ajuta la indepartarea impuritatiilor care impiedica reflexia luminii, iar parul ramane catifelat si curat. Un strat lejer de gloss ramane pe par pentru a intensifica stralucirea naturala a acestuia si a o mentine un timp indelungat. Imi place mult!

6. Gama Elseve ULEI extraordinar


Elseve Ulei Extraordinar este o gamă completă de îngrijire a părului, cu tot necesarul pentru un ritual de îngrijire destinat părului uscat, care are nevoie de nutriție. Am folosit samponul, balsamul si masca din aceasta gama si mi-au placut foarte mult. Vara, din cauza soarelui, a apei sarate a marii sau a apei din piscina, unde obisnuiesc sa-mi fac veacul cat pot de mult pe timp de soare, parul mi se usuca foarte mult. Oricum este uscat pe lungimi din cauza vopselii, asa ca incerc sa-l hidratez pe cat pot de mult. Gama aceasta a facut minuni in sensul asta! Cele șase uleiuri pe care le conține gama sunt: ulei de măceșe pentru regenerare, ulei de mușețel pentru iluminare, ulei de in pentru fortifiere, ulei de lotus pentru catifelare, ulei de floare de tiară pentru hidratare și ulei de floarea soarelui pentru hrănire.


7. ELSEVE nutri-gloss luminizer GLOSS extraordinar



Spray-ul pentru stralucire intensa din gama Elseve nutri-gloss luminizer are o textura fluidă și lejeră, se repartizeaza uniform pentru o absorbție imediată și o strălucire intensă a fibrei capilare. Părul este învăluit într-un parfum delicat, de zmeura si fructe de padure, pe parcursul întregii zile. Vaporizați la o distanță de 20 de cm pe părul uscat sau ud: înainte de periere pentru a proteja fibra capilară și pentru a oferi o strălucire intensă și ca gest de styling dupa coafare, pentru un plus de strălucire și fluiditate. Nu încarcă părul, important de mentionat!


8. Șampon și mască Kräuter de la Life Care 


Sampon si gel de dus 2 in 1 cu masline si bambus BIO Kräuter - contine extract de masline bio, care, in combinatie cu bambusul, ofera atat pielii cat si parului o textura delicata, matasoasa, ajuta la hidratarea acestora si le protejeaza de agresiunile din mediu. De asemenea, aceste extracte sunt cunoscute pentru proprietatile lor de remineralizare, restructurare si tonifiere. Maslinele sunt foarte bogate in fier, sunt o sursa pretioasa de vitamina E, calciu sau fibre. Datorita continutului ridicat de grasimi mononesaturate si de antioxidanti, maslinele sunt un adevarat miracol pentru sanatate. Extractul de bambus este cea mai bogata sursa naturala de siliciu organic, pe care il contine in proportie de 70%. Acesta are efect relaxant asupra mintii, trupului și ajuta pielea sa isi recapete elasticitatea.
Produsele NU contin ingrediente de origine animala si nici NU au fost testate pe animale! 
Masca de par regeneranta cu ulei de masline BIO confera parului stralucire si finete, hraneste firul de par, de la radacina pana la varf, conferindu-i forta si stralucire. Parul devine moale si usor de pieptanat.
Este recomandata pentru toate tipurile de par. Combinatia de ulei de masline si vitamina B3 revitalizeaza si protejeaza parul.
Ingredientele speciale, ca uleiul de masline si uleiul de argan povenite din medii controlate biologic hranesc firul de par de la radacina pana la varf, conferindu-i forta si stralucire.
Parul devine moale si usor de pieptanat. Uleiul de argan este foarte bogat in acizi grasi nesaturati care ingrijesc parul, lasandu-l catifelat. Bogat in antioxidanti, sustine formarea de celule noi, iar uleiul de masline confera parului stralucire si grabeste regenerarea varfurilor despicate. Este recomandata pentru toate tipurile de par. Este un tratament ideal pentru parul subtire, deteriorat si fragil.



9. Șampon și balsam SYOSS Keratin hair perfection



Formula gamei SYOSS Keratin este îmbogățită cu inovația Keratin Primer, care repară în profunzime celulele firului de păr și completează cheratina pierdută. Fiecare fir strălucește, structura este reparată și reconstruită pentru un aspect catifelat și lucios, ca după un tratament profesional la salon. 
Primer-ul (grund-ul) reprezintă cea mai nouă tendință în produsele cosmetice, fiind deosebit de popular mai ales pentru produsele profesionale.
Inovația Keratin Primer cu Pro-Cellium și alte tipuri de cheratină repară în profunzime celulele fibrei capilare, părul devenind astfel cu 100% mai puternic, mai mătăsos și strălucitor. Formula profesională conține cu 80%* mai multă cheratină ce ajută la completarea cheratinei pierdute din toate straturile firului de păr.






     style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
     data-ad-client="ca-pub-4096016691578442"
     data-ad-slot="5045554457">


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search