duminică, 4 februarie 2018

Start #BeachBody! Cum să pregătești din februarie corpul pentru iulie



Cred ca ti-e clar pana acum ca porcul nu se ingrasa in ajun, dupa ce ai experimentat cel putin o data esecul proiectului #beachbody de iulie cu start nu mai devreme de iunie. Eu am bifat nepermis de multe astfel de incercari si intotdeauna imi spun ca pentru vara urmatoare voi incepe sportul si dieta din ianuarie. Momentan este 4 februarie si sunt mandra sa va anunt ca ma resimt putin dupa joggingul de ieri. Sper sa ma tin de treaba pentru ca am marele defect de a renunta la o actiune imediat ce devin sigura pe mine ca pot face lucrul acela. Intru intr-o comoditate ciudata cand simt ca acel proiect nu mai este o provocare pentru mine. In fiecare iarna ma apuc de alergat in parc si de abdomene prin casa, pentru ca in martie sa ma cuprinda lehamitea. Cu dieta stau mai prost pentru ca sunt pofticioasa si restrictiile ma frustreaza. Zi-mi ca nu am voie sa mananc ceva pentru ca fix lucrul acela il voi manca, desi initial ma orientasem spre altceva. Sunt Taur, n-am ce face, iar mai nou am aflat ca ma incadrez la Rebeli, intr-un top al personalitatilor.
Revenind la subiect, iata ce recomandari am pentru voi, asa incat la vara, in pozele de pe plaja sa nu va mai ascundeti in spatele prietenelor mai slabe. 🙈

Seteaza-ti obiectivele (si aici nu ne referim la greutate)!

Sa scapi de 5 kilograme poate fi mai greu decat ai crede. In loc sa te concentrezi pe kilograme, ar trebui sa te focusezi pe progresul pe care il faci. Iti poti seta ca scop ajungerea la 100 de genoflexiuni fara pauza pana la sfarsitul lunii adaugand cate 5 in fiecare zi. Aceste mici obiective te vor duce mai departe decat ai crede. 


 
Mananca regulat!

O alimentatie haotica iti va deregla organismul, si implicit, iti va ingreuna lupta cu kilogramele. Stabileste-ti orele de masa si incearca sa le respecti zilnic. De asemenea, portioneaza-ti alimentele astfel incat, sa existe 3 mese principale si 2 gustari bine echilibrate. Portiile mici si dese iti vor asigura energia necesara pentru intreaga zi, iar organismul va putea lucra la capacitate maxima ajutand la arderea mai rapida a caloriilor.




Fa mai multa miscare!


Chiar daca auzi acest sfat peste tot, asta nu inseamna ca trebuie sa petreci ore in sir sala de sport pentru a face mai multa miscare. Pur si simplu, adopta obiceiuri noi. De exemplu, urca scarile in loc sa iei liftul, parcheaza mai departe de birou si mergi pe jos, scoate cainele la plimbare, in timpul pauzei de la job ridica-te de pe scaun. Toate aceste mici actiuni vor avea un impact major asupra corpului si mintii tale. 




     style="display:inline-block;width:300px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-4096016691578442"
     data-ad-slot="1812886453">



Apeleaza la „trucuri magice”!

Un corp frumos si sanatos cu minim de efort! Pe acest principiu se bazeaza specialistii de la The FAM Home Of Beauty. Noul aparat revolutionar M3 vine in ajutorul tuturor femeilor cu cele mai eficiente tratamente corporale si faciale. In sezonul rece, terapia cu radiofrecventa reprezinta cea mai inspirata alegere, fiind o alternativa foarte buna liposuctiei, avand efecte similare si de lunga durata. Scapa de centrimetrii in plus si confera-i pielii fermitatea de odinioara cu o simpla vizita la salon. radiofrecentale declanseaza micro-vibratii invizibile, care sparg depozitele de grasime calcificate.

„Efectul de curatare a grasimilor si de incalzire se obtine prin undele ultrasonice vibratoare (viteza undelor fiind de un milion pe secunda). Trebuie mentionat faptul ca este o procedura non-invaziva, topind grasimea vizata, fara a afecta pielea din jur. O sedinta dureaza in medie 30 de minute, iar efectele se vad inca de la prima aplicare, pielea devenind mult mai fina, iar celulita incepe sa dispara. Pe termen lung, rezultatele variaza in functie de greutatea initiala, cu cat greutatea initiala este mai mare, cu atat rezultatele sunt mai evidente. Dupa 10-12 sedinte se poate slabi pana la 7 kg in greutate si 10-12 cm in circumferinta, iar celulita se reduce cu pana la 40%. Pe langa scaderea in centimetrii, terapia cu radiofrecenta ajuta la reducerea si chiar disparitia celulitei si a vergeturilor, la eliminarea toxinelor din corp, la activarea melaniei de sub piele si chiar la relaxarea zonelor incordate. De asemenea, terapia reda fermitatea, luminozitatea si elasticitatea pielii”, explica echipa The Fam.Home of Beauty. 
Pretul unei sedinte de 30 de minute este de 150 lei sau se pot achizitiona pachete preturi mai mici per sedinta. 

 Nu neglija tenul!

Multe femei fac greseala de a se concentra mai mult pe corp, neglijand tenul. Este necesar sa-i acorzi tenului tau aceeasi ingrijire pentru a nu regreta mai tarziu. 

Tratamentul facial cu oxigen poate face adevarate minuni asupra fetei tale. Oxigenul este foarte important pentru celule, ajutandu-le sa se regenereze. Acesta patrunde in profunzime pana la ultimul strat al pielii (hipoderm). Actiunea lui este aproape imediata, pielea se hidrateaza, capatand prospetime. De asemenea, in timpul tratamentului se stimuleaza producerea de colagen, fiind un puternic aliat impotriva imbatranirii.
 „Tehnologia OxyGeneo incorporata in aparatul M3 stimuleaza efectele izvoarelor calde si iti aduc puterea de vindecare hranitoare si regeneratoare a naturii prin declansarea unei reactii in corp care directioneaza oxigenul catre zona tratata, permitand o absorbtie optima de nutrienti regeneranti. OxyGeneo de asemenea curata si exfolieaza stratul exterior al pielii. Combinatia de oxigenare a pielii si exfoliere lucreaza impreuna pentru a re-energiza, restaura stralucirea si pentru a crea un ten hranit, echilibrat si sanatos”, explica echipa The FAM.Home of Beauty.
O sedinta cu oxigen hiperbaric ce cuprinde etapele de demachiere, tonifiere, exfoliere, oxigenare hiperbarica, masca si crem, are pretul de 300 lei.

Pentru o experienta unica de beauty, The FAM.Home of Beauty (Lt. Aviator Andreescu Marcel 48) te asteapta sa le treci pragul!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search