sâmbătă, 17 februarie 2018

Vizitează expoziția de opere de artă din CIOCOLATĂ și poți pleca la Paris!În luna iubirii ciocolata, arta și frumusețea zeițelor grecești își dau întâlnire la Mega Mall. În perioada 18 – 24 februarie, centrul comercial va găzdui Expoziția de Ciocolată, în cadrul căreia vizitatorii pot vedea cum artizani ciocolatieri au reinventat scena gastronomică și au realizat, din ciocolată, adevărate opere de artă.


Inspirată de mitologia greacă și de frumusețea ireală a personajelor feminine, cu trupuri armonioase și trăsături perfecte, expoziția are ca punct de atracție principal sculpturile a opt zeițe grecești, făcute integral din ciocolată. Copii ale pieselor clasice de artă precum Venus din Milo, Hera, Afrodita și Eros sunt doar câteva dintre statuetele dulci expuse. O singură sculptură poate avea până la 130 kg și aproximativ 1,60 metri.

Zeițele moderne sunt așteptate să se răsfețe cu cele mai distinse și sofisticate ispite dulci începând de duminică, 18 februarie, ora 10:00, când va fi deschiderea expoziției de la Nivelul 1 Mega Mall. 


Autorul expoziției este Chef Radi Stambolov, unul dintre cei mai cunoscuți maeștri ai patiseriei și cofetăriei europene și membru în juriul primului show culinar din Bulgaria.  
Chef Radi Stambolov este recunoscut pentru măiestria sa în prelucrarea ciocolatei și pentru reușitele sale culinare spectaculoase, pe care le va pune în valoare pentru prima dată în România, în cadrul Expoziției de Ciocolată de la Mega Mall.
Acesta le va împărtăși celor prezenți ideea din spatele acestei expoziții unice, dar și informații mai puțin cunoscute publicului despre multiplele întrebuințări ale ciocolatei, dincolo de cele gastronomice.
Totoadată, miercuri, pe 21 februarie, începând cu ora 10:00, Chef Radi Stambolov îi va încânta pe cei prezenți cu un performance live, în cadrul căruia va sculpta în ciocolată o inimă uriașă, de 1,2 m.

Pe lângă prezența sculpturilor din ciocolată, delicioasa expoziție include numeroase activități creative, menite să le arate vizitatorilor Mega Mall potențialul artistic al ciocolatei. 


Iubitorii de artă vor putea să picteze cu ciocolată și să descopere cum diverse sortimente și mixuri generează o gamă largă de nuanțe și texturi, exact ca materialele convenționale de pictură. Aceste activități sunt dedicate atât artiștilor amatori și profesioniști, cât și copiilor. Cei mici îi vor putea picta pe eroii preferați din desene animate cu aceleași nuanțe pastelate de ciocolată.
De asemenea, cei prezenți la expoziție vor avea șansa de a câștiga o excursie pentru două persoane la Paris și cazare la un hotel de 4 stele, pentru o experiență cu adevărat la max.
Iubitorii de dulce vor avea ocazia să și guste din varietatea de preparate delicioase aduse de comercianții prezenți la expoziție. Aceștia au pregătit pentru vizitatorii pofticioși ciocolată în diverse forme, inclusiv în formă de CD și produse speciale, precum ciocolată bio și macaroons. Programul complet al activităților este disponibil aici.

Dacă te numeri printre iubitorii de ciocolată, de artă sau ambele, te așteptăm cu drag la Expoziția de Ciocolată de la Mega Mall. Distracția și surprizele dulci sunt din partea casei!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search