luni, 19 februarie 2018

Noutăți de primăvară ESSENCE

sursa
In ce relatie sunteti cu ESSENCE? Daca nu aveti inca in trusa voastra cu farduri cel putin un produs al acestui brand, poate noutatile pe care ni le-a pregatit pentru primavara acestui an va vor face sa va razganditi. Evident ca eu am trecut in revista multe produse, altfel nici nu as avea cum sa vi le recomand si va spun cu sinceritate ca trebuie sa va opriti la standul lor macar o data. Va vor cuceri texturile fardurilor, nuantele rujurilor, rezistenta tusurilor pentru pleoape, culorile lacurilor de unghii. Eu sunt indragostita de eyelinerele lor si v-am mai spus asta. La fel de mult imi plac si pudrele. Fardurile de pleoape sunt si ele minunate. Preturile sunt si ele extrem de prietenoase cu orice portofel.

Va invit sa luam pe rand noutatile pe care ESSENCE ni le-a pregatit pentru martie 2018. Am primit fotografii cu toate produsele, n-o sa pot posta toate nuantele rujurilor sau ale dermatografelor sau ojelor. Voi posta cate o nuanta sau doua din fiecare produs, pentru restul va trebui sa mergeti in magazine (DM, Auchan, etc) pentru ca este obligatoriu sa le testati! :)


 get your glitter on! loose glitters & pigments

Glitter flakes, confetti colorate sau glitter dust – pigmentii cu sclipici iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru un look special, uluitor. Fiecare glitter ofera un look deosebit, insa prin combinarea cu alte nuante sau tipuri de glitter, poti crea ceva cu adevarat deosebit! Indiferent daca ii aplici pe fata sau pe corp: foloseste-i!
Pret ron: 15.99 


get your glitter on! glitter primer 

Acest primer este baza ideala pentru aplicarea tuturor tipurilor de glitter si poate fi folosit pe fata dar si pe corp. 
Pret ron: 12.99 





     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-4096016691578442"
     data-ad-slot="7562675654">



the sili helpers


Un instrument de silicon pentru aplicarea particulelor de glitter “get your glitter on!” intr-un mod optim si usor. Aplicatorul oblic si subtire permite o aplicare usoara si precisa a pigmentilor si glitter-ului.
Pret ron: 7.99 



glow to go highlighter palette

Paleta contine doua produse pentru iluminare si doua pudre bronzante, ce pot fi aplicate ca atare sau combinate, pentru a crea un look radiant, ca sarutat de soare, pe fata, decolteu sau pe umeri.
Pret ron: 23.49 



glow to go illuminating setting spray

Acest spray fixeaza machiajul si creeaza instantaneu un aspect radiant datorita pigmentilor ce reflecta lumina. Efectul de soft focus netezeste tenul.
Pret ron: 15.39


glow like a mermaid highlighter

Pudra iluminatoare, contine sase culori radiante ce amintesc de coloritul cozii de sirena, ofera pometilor stralucirea magica a lumii subacvatice.
Pret ron: 15.99 





holo wow! sparkle stick

Stick practic, cu pigmenti fini, cu efect holografic, in nuante aurii si roz, ofera stralucire si evidentiaza pometii.
Pret ron: 15.99


 




eyeshadow boxes





Fiecare dintre cele patru palete extraordinare nu ofera doar o selectie de nuante pigmentate, dar va permite si realizarea unui machiaj personalizat. Indiferent daca alegi nuantele din paleta “million nude faces” , nuantele delicate sau roz intens din “in love with rose” sau superba paleta “mermaid” ori efectele holografice din paleta “to the moon and back” – toate contin farduri de pleoape ultrarezistente, puternic pigmentate, cu efecte mate sau perlate
Pret ron: 21.00 


 volume hero mascara power black

Noua mascara garanteaza extra volum si extra lungime genelor. Periuta voluminoasa, din elastomer, capteaza mai mult produs si ajunge la fiecare geana in parte.
Pret ron: 15.99

super curl volume mascara eye-opening

Mascara cu periuta curbata din elastomer, ofera volum si curbare, accentueaza privirea.
Pret ron: 15.99 



 my must haves eyebrow powder

Pe langa produsele pentru machiajul ochilor, buzelor si fetei, doua noi pudre pentru machiajul sprancenelor se alatura gamei essence “my must haves” oferind si mai multa varietate in machiaj, alaturi de palete. Pur si simplu plaseaza-le in paletele multifunctionale, folosind mecanismul special, cu click.
Pret ron: 7.99 


fresh & fit awake primer

Folosit singur sau aplicat inaintea fondului de ten, textura usoara a acestui primer cu pigmenti ce reflecta lumina, ofera un aspect mai fin, proaspat si mareste rezistenta fondului de ten. Contine vitamine si apa de afine.
Pret ron : 15.99


fresh & fit awake make-up

Imbogatit cu un complex de vitamine si apa de afine, fondul de ten „trezeste“ tenul si ii ofera un aspect sanatos. Pigmentii delicati ce reflecta lumina netezesc tenul si ofera un aspect proaspat.
Pret ron: 27.49



colour up! shine on lipstick

Textura delicata a rujului se intensifica dupa fiecare aplicare, pentru a permite obtinerea un look mai subtil sau mai accentuat. Doisprezece culori, cu o stralucire minunata, ce transforma aceste rujuri in companionii ideali de zi cu zi.
Pret ron: 9.99



colour boost vinylicious liquid lipstick

Aceste rujuri lichide sunt puternic pigmentate si ofera un aspect uluitor, stralucitor, ce aminteste de latex-ul topit. Disponibile intr-un format cool, de tub, si intr-o gama variata de culori.
Pret ron: 12.99 



draw the line! instant colour lipliner

Creioane de buze in nuante ce se potrivesc perfect cu rujurile ultra last instant colour, aluneca usor pe buze. Ascutitoare integrata.
Pret ron: 7.00 





     style="display:inline-block;width:300px;height:600px"
     data-ad-client="ca-pub-4096016691578442"
     data-ad-slot="7562675654">


fashion doctor spunea...

imi plac produsele Essence, o sa merg in cercetare. mersi

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search