duminică, 25 martie 2018

2 produse care îmi ușurează pieptănarea părului


Absolut la fiecare spalare a parului folosesc si balsam /masca, insa aproape intotdeauna simt nevoia unei hidratari suplimentare, asta si datorita faptului ca am varfurile subtiate din cauza vopsirii. N-as vrea sa-l tund si mai scurt decat este, asa ca intervin cu diverse produse care sa-l ajute sa fie stralucitor, matasos, sa nu se rupa si, mai ales, sa-l pot pieptana usor. Atunci cand este umed, dupa ce il tin cateva minute infasurat in prosop, se incalceste si simt ca l-as agresa foarte tare daca incerc sa-l piaptan inainte de a-l imblanzi cu uleiuri sau sprayuri speciale.

In ultima vreme, am aplicat pe parul umed, inainte de pieptanare si, mai apoi, uscare, sprayul Remede Eclat din gama Geranium de la Botanicals Fresh Care, brand al grupului L’Oréal Paris si sprayul Balea pentru volum pe care il vedeti in poza. Va reamintesc faptul ca brandul Balea se gaseste exclusiv in magazinele DM.

Sprayul pentru stralucire si pieptanare usoara de la Botanicals il folosesc in formula completa, alaturi de sampon si balsam/ masca si este senzational. Gama Geranium se adreseaza parului vopsit si tern, iar efectele benefice asupra parului sunt imediate. Simt cum actioneaza inca din timpul clatirii balsamului pentru ca parul este extrem de moale, degetele trec usor prin par si il vad foarte lucios chiar inainte sa-l usuc. Dupa ce il tin cateva minute in prosop, rasfat parul cu 4-5 pufuri din acest spray care mirose foarte proaspat, oarecum a zmeura, apoi imi este foarte usor sa-l piaptan, fara sa-l rup. 
Sprayul contine extract de Geranium si ulei de cocos, care hidrateaza parul si-i confera volum si "greutate".  Cred ca v-ati intalnit cu senzatia de par greu, desi nu aveti prinsa de el o clamă de un kilogram. Insa, atunci cand miscati usor capul, dupa uscare parul se simte mai greu, elastic si... mult. Dupa ritualul acesta cu gama Geranium, chiar simt ca am mai mult par. I-am spus prietenei mele celei mai bune si m-a luat in ras. Haha. Dar incercati si voi si veti vedea ca am dreptate. Si cand il prind in coada, parca il simt mai des. :)
! Ca un detaliu important, produsele brandului Botanicals Fresh Care NU contin silicon, parabeni si coloranti. În ceea ce privește sticlele Botanicals Fresh Care, acestea sunt ecologice, 100% reciclate și reciclabile.

Ca o alternativa ceva mai ieftina, va recomand si sprayul Balea, eficient si el, din punctul meu de vedere. Nici acesta nu contine silicon, este de origine vegana, iar ca principale beneficii pentru par am remarcat, inainte de toate, parfumul citric ce se mentine in par ore bune, dar si faptul ca ma ajuta sa-l piaptan mai usor atunci cand este umed. 
Sprayul Fulle + Pracht este recomandat firului subtire, parului lipsit de volum si, avand in vedere ca are si keratina in compozitie, as spune ca aduce si un plus de hidratare parului. 


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search