sâmbătă, 24 martie 2018

3 produse de make-up Elizabeth ARDEN care mă fac mai frumoasă

Da, mai am loc sa le pastrez, daca asta vreti sa intrebati, gandindu-va ca va prezint atat de multe cosmetice, incat v-ati putea gandi ca am o casa speciala doar pentru ele. N-ati fi prea departe de adevar, insa trebuie sa stiti ca "sharing is caring", asa ca multe dintre ele ajung si la prietenele mele. Nu-i loc de egoism cand vorbim despre make-up pentru ca produsele nu tin o viata si le iubesc prea mult ca sa le pastrez prin cutii pana expira. Astfel, aleg sa fac fericite femeile dragi mie! Insa, pe doamna Elizabeth Arden n-o impart, sa fie clar! Atat de bine mi se potrivesc produsele de make-up ale acestui brand, incat le tin doar pentru mine!

Ultimele intrate in rutina mea zilnica de make-up sunt:

* Fondul de ten Flawless Finish - sponge-on cream makeup, mai exact. Este un fond de ten compact, pe care il simt hidratant si foarte usor de asezat pe piele. Este si deosebit de frumos ca si ambajal, este pretios, luxos, pe langa faptul ca este de-o calitate superioara celor folosite de mine in ultimul timp. 
Este recomandat tenului normal si uscat, poate de aceea il simt perfect pentru mine acum. Nu stiu cum se va comporta la vara, cand tenul meu asta ciudat va produce mai mult sebum, insa acum este perfect. 
Am urmat un tratament cosmetic si tenul este acum ca un arici caruia nu-i convine nimic. Este si mai sensibil, usor inrosit, extrem de deshidratat, uscat si pielea sta sa se exfolieze. De aceea, acest fond de ten acopera perfect imperfectiunile, nu se strange in porii mei dilatati, uniformizeaza foarte bine culoarea pielii si, cel mai important, hidrateaza! Imi simt tenul catifelat, pielea este elastica si machiajul prezinta un aspect natural. Nu-mi plac fondurile de ten care par ca o masca pe piele, nici cele care usuca excesiv pielea, nici cele care se strang in pori sau, mai cu seama, cele care se "branzesc" pe piele. De aceea, acord un big like acestui Flawless Finish sponge-on cream makeup de la Elizabeth Arden!


* Pure Finish - mineral powder foundation SPF 20 PA++  este in esenta fond de ten mineral, insa eu il folosesc si pe post de pudra, un puf, doua, peste fondul de ten prezentat anterior. Este incredibil de fina aceasta pudra, foarte delicata si se aseaza perfect pe piele.  Am folosit-o si pe post de fond de ten in zilele in care pielea mea arata foarte bine si nu aveam nevoie de extra-acoperire si probabil asa o voi folosi si la vara. Vara, cand este foarte cald si se topeste asfaltul sub picioare, fondurile de ten cremoase sunt ultimul lucru pe care mi-l doresc. Cele minerale sunt perfecte in acele conditii! Nu incarca pielea, nu curg, nu isi schimba aspectul pe parcursul zilei, nu se strang inestetic in pori, matifiaza, lasa pielea foarte matasoasa si cu aspect placut, atat vizual, cat mai ales la atingere! Ii acord acestui produs nota 100!

 * Blush-ul nu-mi lipseste din machiajul zilnic, ceea ce va recomand si voua! Schimba intreg aspectul tenului. In bine, evident! Subliniaza pometii, subtiaza fata, cand este cazul, confera acea imbujorare sanatoasa tenului. Oricat ar fi de simplu un machiaj, chiar si doar cu fond de ten si mascara, aplicati si putin blush. Veti vedea schimbarea si veti numara complimentele, va asigur! :)
In ultima vreme l-am folosit pe acesta de mai jos, Beautiful Color - Radiance blush de la Elizabeth Arden, care nu doar are o nuanta perfecta nuantei tenului meu, ochilor, parului, ci este si foarte bine si usor de blenduit pe ten. Vine cu o pensula finuta care permite o aplicare discreta, exact atat cat este nevoie, pentru ca este foarte pigmentat. Eu am nuanta Terrarose 10 si este absolut adorabila, insa gama cuprinde numeroase nuante. Cu siguranta gasiti una care sa vi se potriveasca! Si inainte sa va uitati la pret, ganditi-va ca un fard de obraz poate ajunge si pentru 2-3 ani. 
Merita sa investiti intr-un produs de super buna calitate, care sa se vada bine pe piele, care sa nu se stranga in pliurile pielii sau in pori, sa nu luceasca peste zi, ci dimpotriva, sa reflecte lumina in mod natural si delicat, sa ne ofere acel healthy glow pe care-l admiram in make-up profesionist al fetelor din reviste.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search