vineri, 30 martie 2018

Cum călătoresc atât de des, deși nu am (încă) mașină



Intotdeauna am fost de parere ca exista o solutie pentru orice problema! Urasc sa spun "asta e!", evit sa ma culc pe o ureche, nu-l iau pe "nu" in brate si cred cu tarie ca "nu exista nu se poate". Orice ne dorim cu ardoare putem realiza, orice vis are o finalitate daca credem in el si Universul ne va oferi solutii pentru planurile noastre, daca sunt potrivite pentru noi. Da, stiu, gandirea pozitiva poate fi un "accesoriu" deranjant uneor, mai cu seama pentru cei care gasesc o problema pentru orice solutie. Aud des "pai tu te plimbi, ca ai masina, e simplu". 

Ei, ce sa vedeti, nu am masina! Si nu doar ca nu am masina, dar NU AM PERMIS de conducere, una dintre cele mai mari frustrari ale vietii mele, dar asta e alta discutie pe care o vom elabora pe parcurs. Multa vreme mi-a fost teama de masini, vizualizam accidente de cate ori ma urcam intr-o masina, de orice fel ar fi fost ea, de la autocar la taxi. 

Insa, in timp, am scapat de aceasta fobie si ma simt pregatita sa fiu sofer. Dar stiti ce anume m-a determinat cel mai puternic in acest nou plan al meu? Dorinta de a calatori cat mai des, cat mai departe, de a nu mai sta dupa planurile altora, de a nu mai ruga prieteni sa ma duca la Sinaia sau la Balcic sau la Sighisoara. Sau chiar si pana la Mogosoaia. Sau in bratele bunicii mele.  Sunt un om extrem de spontan, simt sa fac acum un lucru si il fac. Cel mai des simt sa-mi imbratisez bunica si nu doar o data s-a lasat cu rauri de lacrimi pentru ca nu am avut cum sa ajung la ea. De aceea, imi trebuie permis de șoferie! :) Nu atat masina, sunt sigura ca ma descurc de o masina decenta, insa am ajuns sa visez noaptea ca șofez, atat de tare imi doresc sa fac asta!

Tot cercetand referinte si forumuri, am ajuns pe site-ul CDI Transport. Gasiti AICI link direct spre scoala de soferi CDI, cu preturi si toate detaliile de care aveti nevoie. Nu stiu voi, dar eu abia astept sa termin cu proiectele care ard in momentul asta in viata mea si din maxim jumatatea lunii mai, ma inscriu la scoală. Deja aman de peste cinci ani dorinta asta si simt ca ma sufoca. Trebuie sa fac lucrul asta, ma simt pregatita pentru el si sunt absolut convinsa ca voi fi un sofer responsabil. 
Pana atunci, nu inseamna ca voi sta pe bara cu pasiunea mea pentru batut tara in lung si-n lat. In aer, pe apa, pe sine sau pe uscat voi calatori. Mult si (sper) bine!



Ultima data am ajuns la Brasov cu autocarul. Penultima, cu trenul, la Sinaia si asta pentru ca m-am trezit pe ultima suta de metri si nu am mai gasit locuri la autocar. N-as fi sa spun ce anume mijloc de transport imi place mai mult, insa tind sa cred ca este mai confortabil in autocar pentru ca tot timpul este curat, este cald - iarna si racoare - vara, iar de fiecare data cand am calatorit cu autocar sau microbuz CDI, spre exemplu, ca tot vorbeam despre ei, am avut norocul unor soferi foarte politicosi si intelegatori. Acest lucru este extrem de important, mai ales cand mergem in calatorii mai lungi, poate chiar in afara tarii. M-am aflat, de-a lungul timpului, in diverse mijloace de transport conduse de indivizi care nu au inteles nevoile fiziologice ale calatorilor sau starile de greata si a trebuit sa se lase cu scandal general pentru a opri masina. Anyways, cu CDI n-a fost cazul si de aceea am preferat in ultimul timp sa rezerv la ei bilete, sa stiu ca ajung linistita la destinatie.

Siguranta, Respect si Loialitate sunt, de altfel, valorile cu care CDI defileaza in fata calatorilor sai si pot confirma ca se tin de cuvant!

Si sa va mai spun o mare bucurie de-a mea legata de compania asta de transport: au si rute spre Roma si Genova! Poate ca aceasta nu este o veste wow daca nu va este teama de avion, insa pentru persoanele care au atac de panica si atunci cand vad un avion pe cer, credeti-ma ca este minunat ca pot calatori in afara tarii pe pamant! AICI sunt rutele lor spre Italia, cu tot cu preturile aferente! Happy happy joy joy!!!
Daca ar mai inaugura o ruta si spre Balcic, locul meu de suflet, as fi cea mai fericita călătoreasă din Univers! 😍

Acum ca am acoperit si ruta spre strainatate, sa nu va mai aud ca nu iesiti din oras pentru ca nu aveti masina! Tocmai v-am aratat ca se poate!  

Ah, si inca ceva! Puteti opta pentru varianta abonament de calatorie, situatie in care, evident, beneficiati de preturi promotionale.





DESPRE CDI TRANSPORT

CDI (fosta C&I Comserv) se numara printre cele mai mari companii de transport persoane din Romania, cu capital 100% romanesc, acoperind in prezent, cele mai importante trasee interjudetene si urbane pe rute cu plecare din Bucuresti, Brasov, Targu Jiu, Craiova, Slatina, Targu Mures, Sighisoara, Piatra Neamt si Tulcea, catre orase importante din tara.
Parcul auto intern depaseste 250 de autovehicule, orarul de plecare al autovehiculelor in cursa a fost facut în asa fel incat pasagerii sa plece în cursa aproape la orice ora doresc. Anual, CDI transporta in siguranta peste 1,5 milioane de persoane si parcurge peste 22.7 milioane de km.parcurge
m peste 22.7 milioane de
Societatea s-a lansat în diversificarea serviciilor, avand deschise în prezent si scoala de soferi si tractari auto. Astfel, CDI ofera cursuri de condus auto pentru categoriile A, B, C, D, E. Scoala de soferi dispune de autovehicule moderne si de un personal instructor specializat cu experienta in domeniu.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search