vineri, 13 aprilie 2018

Ai nevoie de matifiere și ascunderea porilor? Iată ce-ți recomand!

Nu sunt un mare fan matifiere, nu-mi place tenul total lipsit de luciu, prefer acel healthy glow in zona pometilor, usor pe frunte, barbie, nas. Insa, vine un moment cand pielea luceste extrem de inestetic, de parca ar purta povara unui pachet cu unt topit la soare, machiajul curge, nici un fard nu se aseaza cum trebuie. Atunci, chiar este nevoie de o pudra lejera, aplicata in strat subtire, care sa-si faca treaba si sa ne scape de extra luciu. Si pentru ca pudra sa-ti indeplineasca rolul cu brio, in cazul unui ten cu glande sebacee cu personalitate puternica, ea trebuie aplicata peste baza realizata cu un fond de ten cu acelasi rol. In cazul acesta, puteti testa gama FIT me! de la Maybelline.


Fondul de ten Maybelline FIT me! se adreseaza persoanelor care au tenul normal, cu tentinte de ingrasare sau gras si asta pentru ca are o formula îmbogățită cu micro particule de pudră care absorb instant excesul de sebum și reduc strălucirea feței.  Produsul conține particule fine de pudră care estompează vizibil porii.
Se comporta bine la aplicare, atat cu degetele, cat si cu pensula sau buretelul special, permite un masaj delicat si asta imi place pentru ca am mai testat fonduri de ten matifiante care intrau instant in piele. Nici nu apucam sa intind produsul pe ten pentru ca nu mai avem ce, disparea parca de pe piele si se solidifica. Lasau o dara inestetica pe care nu o mai puteam estompa. A trebuit sa demachiez de cateva ori sau mai functiona cu o crema foarte hidratanta spre grasa aplicata anterior, insa eu voiam sa obtin aspect mat al pielii si mi se parea aberant sa functioneze doar combinat cu crema grasa. Anyways, acest Maybelline nu este asa! Se intinde lejer, lasa un aspect natural pe ten, estompeaza luciul, fara a deveni prafos. Si asunde si porii, ceea ce pentru mine este de dorit!
Si are si un pret prietenos, costa 34 lei pe Elefant - link AICI



Pentru un rezultat si mai bun, va sfatuiesc sa folositi impreuna toate trei produsele gamei FIT me!, adica fondul de ten pentru matifiere si ascunderea porilor, corectorul pentru cearcane si acoperirea micilor imperfectiuni (cicatrici, acnee, etc) si apoi pudra pentru finisarea machiajului si un plus de rezistenta. 
Corectorul il gasiti AICI, in diverse nuante, la 31 de lei.




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search