vineri, 13 aprilie 2018

My ELEMIS superfood experience


Asa-i ca v-a cucerit inca de la "superfood" aceasta gama de la ELEMIS? Pana la ei eu eram familiarizata cu "fastfood" (ma refer la salata de avocado pe paine prajita, ca se prepara fast, nu va ganditi la altceva) si m-am gandit ca aceste produse ar putea contine un cocteil generos si foarte hidratant care face minuni pentru piele in mod instant. Am combinat eu, in mintea mea, fast cu super si cu food si la concluzia asta am ajuns. N-am gresit pentru ca fix asta face aceasta gama geniala. 

Eu am primit din partea ELEMIS Adda Shop (link AICI) un gel pentru curatarea tenului, o crema de noapte, una de zi si un ulei pentru fata senzational.


Ce este ELEMIS Superfood facial oil

Pai, este amestec 100% natural de super-alimente înalt concentrate, care hrănește și hidratează în profunzime pielea. Antioxidanții și Omega-3 din broccoli, semințe de in și ridiche daikon hrănesc pielea, ajutând-o să fie catifelată. Având o molecula mica, non-gras și ușor absorbit, acest ulei vă lasă pielea echilibrată, cu o strălucire sănătoasă. Siiiii deloc grasa! Sa nu va sperie termenul "ulei" si sa-l asociati cumva cu ideea de ten gras, piele unsuroasa, lucioasa. Nici vorba despre asa ceva! 

Cu ajutorul unui masaj delicat (NU trageti niciodata de piele, nu masati agresiv), uleiul penetreaza pielea, se absoarbe foarte bine si lasa in urma un ten catifelat, moale, bine hidratat. 
Il gasiti AICI, in magazinul online Adda Shop, la un pret care ii reflecta total supercalitatile si beneficiile extraordinare pentru piele. 

Sticluta este prevazuta cu o pipeta care permite o dozare perfecta a cantitatii de ulei si va sfatuiesc sa nu folositi mai mult de doua-trei picaturi pentru ten si gat. Este o cantitate suficienta, nu-i nevoie de risipa!


Gelul de curatare ELEMIS superfood facial wash 

Este un demachiant hranitor, care curata delicat, improspatand si energizand pielea.
Ingredientele verzi SUPERFOOD, au fost alese pentru a intensifica luminozitatea pielii lipsite de vitalitate; o dieta echilibrata de ingrediente active pentru un aspect sanatos si proaspat !



Semintele de broccoli, avocado si uleiurile de seminţe de dovleac sunt combinate cu un zahar natural derivat, iar prebioticul asigura echilibrul florei microbiene, in timp ce Wheatgrass, Kale, Urzica şi mineralele sunt combinate pentru a oferi luminozitate.
Eu l-am folosit si pe post de demachiant si a functionat foarte bine, chiar si in cazul unui machiaj in multe straturi si rezistent la apa.
A indepartat excelent si mascara, tusul, farduri fixate cu spray special, fara sa simt cel mai mic disconfort.
Este minunat! Il gasiti AICI


 Crema de zi ELEMIS superfood day cream

Este o cremă de zi prebiotică, iar principalele beneficii sunt: reducea aspectului ridurilor, hrănire si protectie.
Prebioticul protector, combinat cu complexul Superfood (Ghimbir, Ceai de Matcha, Goji), revitalizează și hrănește pielea cu nutrienți și vitamine.
Hrănită și bogată în antioxidanți, pielea va avea un aspect vizibil îmbunătățit.
Se aplică în fiecare dimineață, pe pielea curată. Pentru un rezultat vizibil îmbunătățit, se folosește după aplicarea Superfood Facial Oil. 

Este extrem de eficienta si folosita separat, insa in combinatie cu uleiul facial si aplicate amandoua dupa curatarea tenului cu gelul de mai sus, rezulta miracol! 
Pielea mea este foarte luminoasa, ferma, elastica, iar conturul fetei arata bine definit, de parca am trecut pe la lifting. :) A disparut senzatia de piele care strange, din cauza faptului ca era foarte deshidratata, fondul de ten se aseaza mai bine, evrising iz perfect!
O gasiti AICI.   



Crema de noapte ELEMIS superfood night cream

Sper ca nu faceti greseala de a crede ca o crema e o crema, ca nu exista diferente intre cele de noapte si cele pentru zi, ca toate sunt la fel si ca le puteti aplica oricum, fara sa tineti cont de indicatii, ca-i marketingul de vina, bla bla.  Nimic mai gresit! Dupa cum cremele pentru ochi au ingrediente specifice si diferite fata de o crema pentru ten, avand in vedere ca se adreseaza unui alt gen de piele, cu o alta textura, lipsita de glande sebacee, mult mai sensibila, care are nevoie de ingrijire speciala.
Concentratul Prebiotic și Superalimentele formate dintr-un complex nutritiv din Orz și Quinoa oferă pielii un cocktail hrănitor de vitamine și minerale! 
Filmul de protecție ce se formează uniform la suprafața pielii, protejează împotriva factorilor nocivi ai mediului. Acizii grași esențiali din uleiul de seminte de Chia, păstrează hidratarea la nivelul epidermei, iar uleiurile esențiale de Lavandă, Ylang-Ylang și Vetiver, oferă relaxare înaintea somnului.
Pielea devine mai hrănită și cu un aspect mai sănătos ca niciodată!
O puteti cumpara de AICI si va asigur ca o veti adora!


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search