miercuri, 18 aprilie 2018

Avem o problemuță: steluțele vasculare. Vestea bună: există o explicație, dar și o soluție!


Vasele de sange sparte sau stelutele vasculare reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme care ne face sa ne ascundem picioarele. Femeile si barbatii deopotriva sunt afectati, desi primele cauta mai frecvent ajutor pentru rezolvarea problemei.

Vasele sparte superficiale apar fie din cauza unei fragilitati capilare, fie din cauza unor probleme mai serioase legate de o insuficienta venoasa, care determina si aparitia varicelor.

Vasele sparte sunt, in general, mostenite din familie, dar nu sunt incurabile: noile tehnologii de tratament cu laser transforma problema intr-o amintire. Pentru tratarea acestor vinisoare pe picioare este folosit laserul Sciton, care utilizeaza o tehnologie avansata, compatibila cu orice tip de piele, chiar si cu cea bronzata.

Indiferent de pozitionarea lor, in prezent exista tratament pentru vene sparte pe picioare sau in alte locuri cu rezultate foarte bune.

Venectaziile, cunoscute popular drept vinisoare pe picioare sau in alte zone, dau batai de cap tot mai multor femei, care se vad nevoite sa renunte la obiectele vestimentare preferate pentru a nu-si expune picioarele.

Laserul Sciton: tratament pentru vergeturi

Laserul Sciton propune efectuarea unor tratamente personalizate in functie de tipul de piele al fiecarui pacient in parte, garantand cele mai rapide si mai sigure rezultate datorita a doua caracteristici ale sale: scanarea controlata de computer si interfata inteligenta.

Platforma dispune de cel mai puternic sistem de racire integrat, ce realizeaza un control precis al temperaturii suprafetei epiteliale. Sistem avansat de emitere a razei laser se realizeaza prin intermediul unui brat articulat ce permite emiterea acesteia continuu, fara a fi distorsionata.

Cum functioneaza

Laserul Sciton este folosit cu succes pentru tratarea unei game variate de probleme ale pielii, astfel incat frumusetea pe care ne-o dorim sa nu ramana doar un vis de neatins.


Pentru tratarea acestor vinisoare pe picioare, spre exemplu, este folosit Modulul ClearScan YAG™ al laserului Sciton, care utilizeaza o tehnologie avansata, compatibila cu orice tip de piele, chiar si cu cea bronzata. Lungimea de unda de 1064 nm a razei laser produce o incalzire selectiva a venelor pentru un rezultat clinic excelent in lipsa oricarei senzatii de disconfort. Astfel, inesteticele vene rosii dispar.

----------------------------------------------------

Daca vrei sa ai tenul curat si fara imperfectiuni, exista tratamente faciale profesionale chiar la Clinica Fazzada, unde problemele precum venectazii pot fi rezolvate foarte usor.

Toate tratamentele sunt disponibile in cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reintinerire, singurul centru de estetica medicala ce reuneste toate laserele de top la nivel modial aflate in portofliul See.Try.Buy. Company. Clinica inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentisndu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienti, pozitionarea ca si centru de excelenta in proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search