miercuri, 18 aprilie 2018

Cine este Josephine Skriver, noua ambasadoare Maybelline NY


Maybelline New York, liderul mondial pe piata de cosmetice, este incantat sa anunte un nou purtator de cuvant global - Josephine Skriver. Un model cunoscut international, cu fani fideli, Josephine este recunoscuta pentru munca sa in scop filantropic, personalitatea modesta si succesul imens in cariera sa de model pe podium si in campanii mari.

“Sa fiu membra a familiei Maybelline New York este un vis devenit realitate! Am folosit produse Maybelline inca de cand eram mica.” a spus Josephine. “Sunt onorata sa reprezint nu numai Maybelline, ci pe toate fetele ce poarta Maybelline, deoarece aceste tinere sunt viitorul. Sunt puternice si frumoase, iar din puncutul meu de vedere acestea sunt valorile pe care Maybelline le sustine. Nu as putea fi mai mandra de atat sa le reprezint si sa fac totul posibil.”

Josephine se alatura echipei de purtatoare de cuvant ce au ajutat la formarea identitatii iconicului brand Maybelline New York, incluzand-o pe Adriana Lima, Gigi Hadid, Herieth Paul, Jourdan Dunn, Cris Urena, I-Hua Wu, Emily DiDonato si Christy Turlington. 

 “Josephine intruchipeaza determinarea, energia si dorinta de a se realiza in New York City,” a spus Leonardo Chavez, Global Brand President, Maybelline New York.

Josephine a crescut in Danemarca si a primit prima propunere de modeling in adolescenta, cand a vizitat New York City intr-o calatorie cu echipa sa de fotbal. Cativa ani mai tarziu, in Februarie 2011, legatura lui Josephine cu New Yorkul a devenit completa cand a debutat la New York Fashion Week si a urcat pe podium pentru designeri cum ar fi Calvin Klein si Rag & Bone. In acelasi an a aparut in showurile din Milano si Paris, unde a prezentat pentru Balenciaga, Chanel, Dolce & Gabbana, Valentino, Yves Saint Laurent si showul Prada.

De la inceputul carierei sale, Josephine a fost model in campanii pentru Bulgari, Gucci, Max Mara, Michael Kors si Tom Ford. A colaborat cu fotografi de top precum Steven Meisel si Mikael Jansson, in timp ce aparitiile sale in editoriale au inclus Vogue America, Vogue Italia, Vogue Germania, V, Dazed, W si Interview. In 2013, Josephine a prezentat in primul sau fashion show Victoria’s Secret, iar in 2016 i s-a oferit titlul mult dorit de Victoria’s Secret Angel.

Pe langa cariera sa de model, Josephine este cunoscuta ca sustinatoare a drepturilor LGBTQ la nivel global si este implicata in organizatii cum ar fi Family Equality Council si COLAGE, dar si Keep A Child Alive.

Josephine va aparea in prima sa campanie pentru Maybelline in mai 2018. 


-----------------------------------------------

Despre Maybelline New York

Maybelline New York este brandul numarul 1 pe piata de cosmetice din intreaga lume, disponibil in peste 120 tari. Prin combinarea de formule avansate tehnologic cu expertiza in materie de trenduri si notele de influenta din New York City, misiunea Maybelline New York este sa ofere fiecarei femei produse cosmetic inovative, accesibile si usor de folosit. Brandul este in present sponsorul de makeup al New York Fashion Week si al altor fashion week-uri din intreaga lume. Pentru mai multe informatii puteti accesa www.maybelline.com.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search