marți, 17 aprilie 2018

Biodermogeneza, tratamentul care reface pielea cu vergeturi



Singura metoda dovedita ca reface 82-100% pielea cu vergeturi este Biodermogeneza, disponibila in cadrul Clinicii de Reintinerire Laser Fazzada. Tratamentul este singura metoda care ajuta la recuperarea completa a pielii cu vergeturi, care intr-adevar da rezultate.

Biopsiile realizate de catre cercetatori au aratat cum celulele vergeturilor au ajuns la starea similara cu cea de dinaintea instalarii imperfectiunii. S-au demonstrat cresterea colagenului, a elastinei din santurile vergeturilor si productia de noi melanocite, cu alte cuvinte apar celule cu pigmentul pielii care apoi se bronzeaza. 


Cum scapi de vergeturi?

Foarte important in acest studiu este faptul ca efectele tratamentului au fost cele dorite si faptul ca rezultatele s-au conservat in timp, fiind tratate vergeturi vechi de la 7 la 35 de ani.

„Biodermogeneza asigura imbunatatirea aspectului vergeturilor indiferent de vechimea acestora. Tratamentul se realizeaza printr-o procedura precisa, prin care se poate afla inca de la inceput de cat timp este nevoie pentru a ajunge la cel mai bun rezultat. In majoritatea situatiilor, sunt necesare 20 de sedinte, realizate o data la 2 zile, care dureaza in general 40 de minute. Tratamentul nu doare, ci este in general placut si relaxant, iar contraindicatii nu exista”, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical clinca Fazzada.

Atenuarea vergeturilor se realizeaza treptat, rezultatele incep sa fie vizibile dupa a cincea sedinta, iar vergeturile sunt umplute in medie cu 83,55% datorita multiplicarii colagenului si elastinei.
De asemenea, s-a demonstrat faptul ca tratamentul nu are efecte secundare si nu cauzeaza limitari. Persoana care apeleaza la tratament se poate expune la soare imediat dupa sedinta, poate purta haine mulate, poate face bai fierbinti si exercitii fizice.


Tratamentul se realizeaza la Clinica Laser de Reintinerire FAZZADA, singurul centru de estetica medicala ce reuneste toate laserele de top la nivel modial aflate in portofoliul See.Try.Buy. Company. Clinica inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiindu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienti, pozitionarea ca si centru de excelenta in proceduri laser. Mai multe informatii pe www.fazzada.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search