miercuri, 30 mai 2018

Hey, hey, ATENCION! E black Friday la cosmetice în miez de vară!




Cel mai dragut din lume este atunci cand sunt reduceri (mari) la cosmetice! Si la vacante, poate si la haine, dar pretul ala taiat din dreptul cosmeticelor ma bucura nespus, mai cu seama atunci cand vad reduse parfumurile pe care mi le doresc de mult timp. Pe unii ii bucura black friday-ul ala din toamna, de la electrice si electrocasnice, telefoane si alte acareturi. Pe barbati, in mod special. Haha. Am un amic atat de pasionat de tot ce poate fi conectat la priza, incat la reducerile alea masive din toamna, si-a cumparat doua aparate de cafea, frigider (desi avea unul aproape nou), inca o masina de spalat, vreo trei uscatoare de par si doua aparate de calcat. Serios va spun! Nu-l inteleg, dar tot asa nici el nu ma intelege atunci cand IMI TREBUIE inca trei parfumuri in colectia de o suta, inca un fond de ten sau chiar cinci, pe langa restul de douazeci. Si un ruj rosu. Alt ruj rosu, pentru ca este un altfel de rosu, nu ca acelea pe care le am. Domnule, si de sampoane am mereu nevoie, dar mai ales de masti pentru par. Cremele pentru corp si cele de plaja parca se evapora, deci sa fie belsug in cosul de cumparaturi! Always!

Sincer, cum sa nu profiti cand vezi anunt cu black Friday in mijloc de mai, fix inainte de vacanta de vara si weekendurile la mare, cand ai mai mare nevoie de ape termale si lotiuni pentru plaja, si creme after sun, si produse cu protectie solara pentru par, si parfumuri noi, in tot cu anotimpul?!


Eu ma laud adesea ca bifez cu brio un smart shopping de invidiat! Gasesc cele mai frumoase si mai reduse haine, pe care prietenele mele nu le vad in magazine, cumpar incaltari superbe la un pret de nimic, desi cu putin timp inainte, costau jumatate de salariu, merg in vacante ieftine senzationale cu banii pe care altii ii cheltuie la cinci stele.

D-aia zic: nu cumparati niciodata cand aveti nevoie, ci faceti in asa fel incat nevoia sa nu se instaleze pentru ca veti fi avand tot timpul exact ce va trebuie, de la rochii de seara si stilettos la sampoane, lotiuni si parfumuri. Nu-mi place deloc momentul cand am nevoie de o rochie frumoasa si constat ca trebuie sa merg in pelerinaj la malluri, asa ca prefer sa deschid doar sifonierul si sa gasesc acolo acea rochita pe care, atunci cand mi-am cumparat-o, prietenele imi spuneau - "Cand si unde ai putea purta asa ceva?". Intotdeana va exista un moment potrivit.

Asa si cu fardurile si cremele si parfumurile! Atata timp cat le gasesti la preturi mult mai mici, de ce sa nu le pui acum in cos? Oricum sunt consumabile. Oricum au termen mare de valabilitate. Le poti oferi si cadou, la o adica! De ce sa te prinda, domne, invazia zombilor, nepregatita? :)))
Asta-i gluma preferata a unui prieten, de fiecare data cand mergem la cumparaturi! 

Din magazinul online Notino cumpar destul de des. Si din cel fizic, aflat in Promenada, dar mai cu seama online. Mi-e mult mai comod sa rasfoiesc din click-uri, pagina dupa pagina. In plus, si oferta este mai generoasa pe online. 
Ei bine, de cateva zile incoace, ma tot plimb prin site, pentru ca au oferte black friday foarte misto!  In mod special, pe mine ma intereseaza parfumurile si ma incanta ideea de transport gratuit. 

Pe lista lunga, am vreo 30 de parfumuri pe care mi le doresc in colectie!

Pe cea scurta si pe care vreau sa o bifez cu ocazia acestor reduceri de vara, ar fi, sa zicem cinci. Ma pot lungi mai mult, evident, insa am si o vacanta de vara de cumparat, asa ca ma rezum la:

  •  Yves Saint Laurent Black Opium Glowing - am avut varianta clasica si mi-a placut la nebunie,
  •  Versace Crystal Noir, pe care vad ca il au si in varianta set, cu crema de corp si un breloc simpatic, 
  • Lancôme La Nuit Trésor, pe care mi-l doresc de-o viata. Il vreau si pe cel clasic, dar e usor cam greu pentru vara, asa ca varianta aceasta noua este perfecta! 

 



  • Lolita Lempicka Elle L'aime - nu stiu cum miroase, insa citesc ca este oriental, contine vanilie si bergamota si mi-e suficient. In cos cu el!
  • Givenchy Ange ou Démon Le Parfum & Son Accord Illicite - l-am mirosit intr-un duty free si este genial. Se gaseste pe Aoro si in set cadou. Aruncati o privire!



Notino vad ca mai anunta pe site si reduceri de 25% la multe dintre brandurile pe care le comercializeaza, de la L'Oreal Paris, FOREO, Babyliss, Remington si pana la Johnson's baby, Rowenta, etc. 


Foarte mult ma bucura si reducerea la produsele cu protectie solara LANCASTER. Am ramas cu regretul din vacanta din Tenerife, cand mi-au aruncat la aeroport solarele Lancaster 😓, asa ca o sa-mi refac stocul. Efectiv, am neglijat cantitatea lor atunci cand le-am pus in bagajul de mana si asta e. Sa nu faceti ca mine, nu luati in avion cosmetice mai mari de 100 de ml pentru ca vi le vor arunca!  :(
Si la Avene si St. Moriz are Notino promotii acum, e pacat sa nu va pregatiti de vara ca la carte!





Spor la shopping!
Aveti grija ca black friday nu tine toata vara la Notino si este posibil sa nu mai gasiti produsele dorite pe stoc, asa ca haidem cu click-ul! 😍

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search