miercuri, 30 mai 2018

Accesoriul fără de care nu plec în nici o vacanță



Mi se spune adesea ca pot lejer baga toata casa in bagaje. Nu stiu cum fac, dar acolo unde ceilalti vad un munte de haine, cosmetice, incaltari si chestiuni de uscat/ondulat/indreptat parul, care nu poate intra in veci in acea valiza mica, imi pun eu magia in functiune si rezolv situatia! Intotdeauna, dar intotdeauna le gasesc loc. Chiar ma gandesc sa lucrez part-time pe domeniul asta, daca ar exista un astfel de job. 😋 


Unul dintre secretele unui bagaj reusit, plin ochi cu tot ce-ti poate trebui intr-o vacanta de doua sau douazeci de zile, este folosirea miniproduselor. Miniaturile sunt geniale cand plec undeva. Le scot de prin toate pungile si pungutele, le pun pe căprării in tot felul de portfarduri, asa incat in vacanta sa-mi pastrez intacta rutina de ingrijire a parului si a pielii. Sau pe cea de makeup. Aici e putin mai mult de munca pentru ca nu am in format mini toate fardurile, insa va anunt ca exista prin parfumerii cutiute mici in care va puteti pune fondul de ten preferat, primerul si orice lichid va trebuie pentru un machiaj ca acasa si in varf de munte sau coltisor de plaja. 

Hainele sunt si ele rulate si ghemuite, incaltarilor le fac loc cumva si nu va ganditi ca plec doar cu o pereche de slapi. O fata trebuie sa aiba si incaltari sport, si pantofi comozi, si papuci, si sandale cu si fara toc. Mai multe perechi, evident. Daca unii se rup, se pierd, se strica sau fac prea multe bătături. Da, iau in calcul toate variantele posibile cand plec undeva. De cele mai multe ori, se intampla ca 80% din chestiile puse in bagaje sa nici nu vada lumina zilei, dar asta e alta discutie. Confortul meu psihic este cum trebuie, macar! 😋


Nu, nu plec doar cu o perie de par dupa mine. Sau cu un piaptan, ca ar ocupa mai putin spatiu, cum am auzit pe la unii. No way! In bagajul meu intra uscator de par, perie rotativa, neaparat ondulator.  Buclele sunt un must-have pe plaja, normal! Cel putin pentru primele 200 de poze, atat cat trebuie, ca pentru restul de 800, dintre valuri, ne descurcam si cu beach waves naturale, din apa sarata, nisip si spray pentru protectie solara. Va povestesc curand despre produsele de la Wella pentru protectia parului la plaja pe care le-am descoperit recent! Sunt un vis! 😍

Revenind, accept sa plec si fara ondulator, uneori. Destul de rar, ce-i drept, insa fara uscator de par niciodata. Chiar si in destinatiile unde stiu sigur ca voi gasi in camera de hotel. Prefer sa-l pun pe al meu in bagaj, am avut surprize cu aparaturi vechi si foarte proaste, care imi uscau parul in doua ore si jumatate, asa ca, nu mersi.  Pana de curand, in ultimii multi ani am avut unul micut, rosu, insa si-a dat obstescul sfarsit. Era cazul, la cate destinatii a vazut, in cate bagaje s-a chinuit si cat de folos mi-a fost si atunci cand mi-a fost frig si l-am folosit pe post de incalzitor de maini si de picioare. Haha. 


Cautand un nou prieten, am dat peste uscătorul de păr pentru voiaj din colecția Nocturne Collection, ghd flight®. Este combinația perfectă de portabilitate și cea mai înaltă performanță. Ușor de depozitat datorită dimensiunii reduse, acesta este fuziunea ideală între design premium și versatilitate pentru a-ți îndeplini toate nevoile părului tău.

ghd îți aduce puterea și eficiența unui uscător profesional ori de câte ori ai nevoie. 
ghd flight este conceput să îți ofere volum de invidiat, să îți protejeze părul de efecte dăunătoare ale căldurii. Totul pentru un finish perfect, exact ca la salon. Si mai este si extrem de simpatic! 
Si este si mov! 😍 Am o pasiune mistuitoare pentru mov, si adresa de mail include "ultraviolet", spre amuzamentul celor cu care colaborez.

ghd flight costa in jur de 300 de lei si poate fi cumparat de aici.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search