marți, 29 mai 2018

Oja roșie, la modă și în 2018. Iată cele mai populare nuanțe de roșu!


Atât de clasice, dar tot atât de elegante! Și mai ales: mereu trendy! Anii trec, anotimpurile trec, nuanțele se schimbă, dar roșu rămâne în mare vogă.

 „Da, unghiile roșii sunt la modă și în 2018. Pentru că unghiile roșii sunt potrivite pentru o manichiură adaptată oricărei perioade din zi, oricărui eveniment.”, ne explică Jessica Vartoughian, creatoarea brandului Jessica Cosmetics.
Azi, o manichiură roșie se poartă de dimineața până seara. Oricând, oriunde: la întâlniri de lucru, la reuniuni cu amicii, dar și la petreceri de gală.

Iată cele mai populare nuanțe de roșu, pentru o manichiură la modă:

Roșu ca focul 

 
O nuanță nouă, dar și clasică. Un roșu puternic care face ca unghiile să fie elegante și rafinate, evidențiindu-le în același timp prin atitudine și stil. 


Roșu - negru

O nuanță de roșu misterios, atât de întunecată, încât pare aproape neagră. Un roșu ce oferă un farmec gotic și misterios manichiurii tale. 


Roșu degrade

O altă tendință pentru 2018 este manichiura roșie, în degrade. Pornește de la o culoare mai intensă și decisivă la baza unghiilor, pentru ca să se încheie cu o nuanță ton pe ton, dar mult mai delicată, către vârful unghiilor. 


Roșu cât vezi cu ochii

O manichiură roșie, completată de un inel elegant, dar discret, poate fi alegerea ideală pentru o seară specială sau pentru un eveniment unde vrei să te faci remarcată.

Nu uita de rujul roșu! Face pereche bună cu lacul de unghii.

Roșu Marsala

O nuanță intensă de roșu, romantică și senzuală, potrivită pentru femei de orice vârstă. Este perfecțiunea pe termen lung!

Roșu vișiniu

Cel mai romantic și vibrant roșu: roșu vișiniu pentru femeia care trăiește viața din plin.

Roșu cireș

Este poate printre cele mai iubite nuanțe de roșu. Creată pentru femeia care nu renunță la atingerea feminității, pentru femeia care crede în puterea prezentului.
Unghiile roșii sunt marca Jessica Cosmetics. Ele vorbesc despre pasiune și despre feminitate. Despre puterea de a schimba lumea. Fii femeie! Poartă roșu!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search