marți, 29 mai 2018

5 greșeli în rutina de ingrijire a tenului pe care le faci zi de zi


Exista perioade in care consideri ca rutina ta de ingrijire a tenului este perfecta, ca nu trebuie sa schimbi nimic si nici sa introduci un nou produs cosmetic in "prietenia" pe care ai stabilit-o deja cu restul cosmeticalelor. Insa, alimentatia, schimbarea anotimpurilor, anumite afectiuni determina schimbari si la nivelul tenului si cosmeticele care pana luna trecuta iti pareau cele mai bune, s-ar putea ca acum sa nu mai dea rezultate. In plus, folosite excesiv si pe termen lung, anumite produse cosmetice pot face pielii mai mult rau decat bine.
 

Iata cateva greseli pe care le faci zi de zi fara sa-ti dai seama, pe care specialistii Bottega Verde le-au pregatit pentr tine.


1. Utilizezi tratamente gresite pentru cosuri


Cand iti apare un punct rosu si dureros pe fata, este mai bine sa nu actionezi asupra lui imediat. Poate iti va fi greu sa te abtii, dar cel mai indicat ar fi sa-l lasi cateva zile pentru ca punctul alb sa inceapa sa fie vizibil. Poate fi inestetic, dar este mai bine ca aceasta sa se usuce si sa dispara singur. 

In momentul in care se vindeca poti aplica un tratament care sa usuce putin zona afectata, si anume crema fluida muntifunctionala anti-roseata cu maxnolia si ceramide vegetale, de la Bottega Verde. Acesta este un tratament cu puteri antioxidante si calmante care te va ajuta sa scapi de semnele lasate de diferitele impuritati care ne ataca fata.

2. Nu te demachiezi la timp sau folosesti produse necorespunzatoare

O greseala des intalnita este aceea ca dupa o zi obositoare la birou uiti sa te demachezi sau folosesti produse necorespunzatoare, cum ar fi gelul de dus sau sapunul. Acestea sunt foarte daunatoare pentru pielea ta si iti provoaca eruptii sau iti usuca vizibil tenul. Dupa demachiere este indicat sa utilizezi mereu apa calda pentru a-ti clati fata. Cand ai terminat procesul de demachiere in loc sa-ti stergi fata cu un prosop de baie indicat este sa utilizezi un prosop de hartie. Daca vei folosi acelasi prosop pe fata timp de cateva zile, acesta va raspandi toate bacteriile, iar tenul tau se va deteriora. 

Poti opta pentru laptele demachiant tonic cu pro-retinol, colagen vegetal, ginseng si vitamine, de la Bottega Verde. Acest produs curata delicat pielea si o tonifica datorita ingredientelor sale miraculoase care transforma demachierea tenului intr-un adevarat tratament de infrumusetare. 

bottegaverde.ro


3. Nu-ti ingrijesti tenul suficient

Fata trebuie spalata de aproximativ doua ori pe zi. Cu siguranta majoritatea personalor fac asta o data la ceva timp sau chiar niciodata. Incearca sa-ti speli fata de doua ori pe zi, iar intr-o luna vei vedea imbunatatiri de cel putin 30%. Daca nu-ti speli fata corespunzator, uleiul, murdaria si resturile de pe piele vor impiedica tratamentele pe care le ai pentru ingrijirea tenului sa combata acneea. Dupa ce te-ai spalat pe fata poti aplica o crema hidratanta, de la Bottega Verde care contine unt de shea. Este potrivita tuturor tipurilor de piele chiar si celor uscate si asigura o hidratare intensa si un ten catifelat la atingere. 


  4. Folosesti produse recomandate de prieteni

Ce uiti este ca suntem cu totii diferiti, iar pielea noastra necesita lucruri diferite. Atunci cand asculti recomandarile altor oameni, de fapt faci ceea ce este mai bun pentru pielea lor, nu pentru a ta. Daca ai eczeme si ai auzit ca exfolierea ajuta, acest lucru este doar un mit. Hidratarea este cea mai buna pentru eczema. Crema de fata cu extract de struguri rosii, de la Bottega Verde poate fi alegerea perfecta pentru un tratament hidratant, nutritiv si protector pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru pielea foarte uscata. Cu fiecare aplicare se sterg de pe fata urmele stresului si oboselii.


5. Iti agresezi fata

In general avem tendinta sa tratam agresiv pielea, sa o supraincarcam cu produse grele, cu acizi sau cu multe uleiuri esentiale sau sa apelam la tratamente agresive cum ar fi microdermabraziunea. Nerespectarea delicatetii pielii va grabi procesul de imbatranire. Recomandat este sa fii blanda si eficienta cu rutina de ingrijire a pielii. Tipurile de piele difera si necesita abordari diferite. 
Pentru a obtine o hidratare intensa poti apela la crema de noapte cu colagen marin si extracte botanice, de la Bottega Verde. Acesta este un tratament 2 in 1 si lupta impotriva imbatranirii tenului. Vei observa ca fata ta va deveni mult mai luminata, iar impuritatile vor disparea cu timpul.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search