luni, 4 iunie 2018

Ce nu trebuie să-ți lipsească din geanta pentru #weekendescape


Odată cu venirea verii e rost de mai multe evadări, de mai multe ieșiri și de mai multe bucurii. De zile petrecute pe malul mării, de plimbări pe dealuri, la munte și de limonade băute pe marginea piscinei.

Și e așa de fain să poți să pleci în doi timpi și trei mișcări. Să pui 2 rochii și trei tricouri într-o geantă lejeră, 2 costume de baie și o rogojină. Și....e musai să nu uiți de cosmetice. De creme de protecție solară și de produsele de îngrijire pentru păr. Iar apoi să fugi cât vezi cu ochii.

Știi ce trebuie să conțină trusa de week-end?

”Un șampon și un conditionner light de hidratare, dar și câteva produse de styling: o loțiune lejeră de coafat, una de protecție termică, și un ulei pentru vârfuri. Rolul lui? Să ofere un aspect îngrijit și să miroasă senzațional - Sebastian Dark Oil.”, ne îndrumă Arabella Zadic, Brand Ambassador Sebastian Professional.De ce să ții aproape de un ulei de păr? Simplu. El netezeşte cuticula şi îi oferă textură uniformă, apoi pătrunde în firul de păr. Dark Oil de la Sebastian Professional miroase divin. El conține esenţă din lemn de santal, lemn de cedru și ulei de argan.

La nivel de coafuri, inovează. Joacă-te. Bucură-te! Lasă-te inspirată de vară și de mare. Folosește-te atât de perie, cât și de degete, fa-ți codițe, răsuceli, cocuri. E liber la vară!


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search