miercuri, 27 iunie 2018

Isabel Marant, prima colectie de machiaj pentru L’Oréal Paris



Pasind in lumea brandului nr. 1 in beauty, Isabel Marant - nume de top in moda cool-girl pariziana creeaza o colectie de machiaj la fel de usor de purtat precum creatiile sale vestimentare, care o fac una dintre persoanele cele mai influente ale modei.

Spune Isabel Marant si gandeste-te la stilul parizian!


Ea si-a lansat propria marca in ’94 si a devenit renumita instantaneu pentru spiritul sau cosmopolit care a creat o senzatie de bine prin tinutele sale. Spiritul Isabel Marant vorbeste despre sinceritate si loialitate fata de sine. O deschidere catre nou, bine inradacinata in Paris este de alftel reflexia brandului ei ce imbratiseaza toate femeile si o face bucuroasa sa imbrace o comunitate diversificata de femei.
Calatorind in timp printre inspiratiile sale de pe podium care se intind din Vestul Salbatic pana pe strazile Parisului, Isabel Marant trece frontiera spre beauty cu L’Oréal Paris, inarmata cu ceea ce considera ea esential: makeup de purtat oriunde si de folosit oriunde.

“Mereu am interpretat ready to wear-ul din moda ca atare si nu as fi putut fi mai bucuroasa de aceasta sansa de a face o colectie de machiaj on-the-go alaturi de L’Oréal Paris.” spune Isabel Marant. “A fost un vis sa ma implic direct in crearea acestei colectii de machiaj care sa ma ajute sa creez lookuri de zi si seara, natural sau smoking.”
“Aceasta este colaborarea momentului: sinonim cu eleganta pariziana, Isabel Marant este unul dintre cei mai mari designeri auto-didacti actuali. Sincera cu sine si cu statutul sau independent, aceasta este partenera perfecta pentru brand in menirea de a face toate femeile sa simta ca merita,” spune Pierre-Emmanuel Angeloglou, L’Oréal Paris Global Brand President.


L’Oréal Paris x Isabel Marant – Primele impresii

O viziune impartasita a feminitatii, cu acelasi scop de a incuraja femeile si de a le oferi diverse moduri de a se exprima.

Pentru urmatoarea colectie, L’Oréal Paris si creatoarea de moda isi unesc fortele pentru a transpune aspectul lejer ce defineste creatia vestimentara a Isabelei Marant in cele mai dorite produse de infrumusetare ale acesteia.

L’Oréal Paris x Isabel Marant se concentreaza pe lucrurile esentiale in beauty – pastreaza machiajul simplu, aplicabil oriunde ai fi, adecvat de dimineata pana seara. Cinci produse inedite si totusi practice pentru ochi, obraji si buze pentru un machiaj tip French cool girl: eleganta naturala sau lookuri smokey pentru a cuceri Parisul noaptea.

Pentru a dezvolta relatia dintre L’Oréal Paris si Paris Fashion Week, in menirea de a face frumusetea de pe podium potrivita oricui, L’Oréal Paris x Isabel Marant va porni ziua de show a Isabelei Marant la Paris Fashion Week SS19, pe 27 septembrie 2018.

Colectia in editie limitata va fi comercializata la puncte de vanzare in magazine online si offline selectate de L’Oréal Paris, dar si in magazinele Isabelei Marant.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search