marți, 19 iunie 2018

Parfum nou pentru EA: Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle


 
De Lanvin ma leaga relatia pasionala, pe care am avut-o ani buni cu Rumeur si Eclat d'Arpège. Doamne, ce mult mi-au placut acestea doua. Atat de mult, ca le-am cumparat, cand am prins o oferta interesanta in Londra si catorva femei dragi mie. S-au indragostit si ele, evident, de parfumurile astea doua Lanvin. Dupa aceea, a fost Marry Me, despre care am scris AICI un roman. 

Pe Modern Princess inca nu l-am cunoscut, desi este lansat in 2016. Nu stiu cum mi-a scapat, n-am nici o scuza, dar mi-am promis ca varianta recent lansata, Eau Sensuelle, trebuie neaparat sa o intalnesc. Este exclusivitate in parfumeria Kendra, apropo.
 

 

“Am creat noul parfum Modern Princess în spiritul femeii versatile şi vesele. Şarmul ei vine din aerul său misterios şi abilitatea ei permanentă de a ne surprinde. Voluptatea ei multifaţetată se regăseşte în energia ei, în blândeţea ce o caracterizează şi în pasiunea ei aproape încrezută în această versiunea senzuală cu o textură florală mai sexy şi mai îndrăzneaţă", spune Christophe Raynaud, cel care a creat parfumul.


Parfumul incepe cu un efect surprinzator, exploziv de grapefruit, care este calmat si temperat de acordul de piersica. Inima este de bujor si iasomie, iar baza combina lemnul de santal cu moscul, astfel incat sa fie aceasta sticluta dupa care intinzi mana constant. 



Avand curbe voluptoase, sticla ne face sa ne gadim la o printesa moderna cu o rochie de culoarea piersicii din sticla inghetata! Sticla se simte in palma la fel de fina ca si mirosul subtil de pe piele.

Imaginea parfumului este fotomodelul Steffy Argelich, care întruchipează acea femeie puternică, pasionată de jocurile cu coduri, care evoluează cu epoca ei.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search