duminică, 15 iulie 2018

Cum alegi loțiunea tonică dacă ai tenul sensibil și reactiv

 
Pete roșii, iritații și sensibilitate crescută? 
Acestea sunt doar o parte dintre provocările persoanelor cu tenul sensibil și reactiv. 
Motivul? Acesta este cel mai intolerant tip de ten. Mai exact, la contactul cu produsele de îngrijire nepotrivite, pot apărea eczeme, semne ale rozaceei, alergii sau dermatite de contact. 
În schimb, o rutină corespunzătoare poate conduce la ameliorarea sensibilității, dau asigurări specialiștii în îngrijirea tenului. Nicoleta Ion, Trainer Repêchage România, îți explică la ce elemente trebuie să fii atentă când alegi tonerul dacă ai tenul sensibil și reactiv.
“Loțiunea tonică trebuie să calmeze pielea, nu să determine înroșire sau alte reacții alergice. Acest tip de ten are nevoie de produse atent formulate, pentru a evita iritarea și roșeața. Apelează la ingrediente naturale, cu propietăți calmante și evită formulele pe bază de alcool,” explică specialistul Repêchage.

O altă regulă pe care trebuie să ai în vedere când alegi loțiunea tonică?

“Citește cu atenție lista ingredientelor pentru a evita posibili iritanți și alergeni. Optează pentru produse de îngrijire destinate persoanelor cu tenul hipersensibil și rozacee,” recomandă Nicoleta Ion.

Care sunt cele mai bune ingrediente pentru tenul sensibil?

 

Acidul lactic, extractul de alge, hamamelis sau apa de trandafiri. Alege Hydra4 Tonic de la Repêchage dacă ai tenul sensibil și reactiv. Are rol calmant și de reîmprospatare a pielii. Spray-ul contine o infuzie de alge bogate în vitamine, minerale și antioxidanți. Acesteia i se adăuga extractul de frunze de măslin care echilibrează și calmează tenul. Tonicul elimină delicat celule moarte. Formula sa delicată, îmbogățită cu acid lactic, proteine din lapte și hamamelis, previne uscarea pielii și îi conferă un aspect proaspăt, revitalizat și luminos.

Un alt atuu? Poate fi utilizat și de către bărbați după bărbierit pentru calmarea tenului!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search