miercuri, 18 iulie 2018

Summer Smile Festival la Dent Estet: 9 săptămâni de prețuri speciale


Între 2 iulie și 2 septembrie, Dent Estet găzduiește Summer Smile Festival, un eveniment destinat atât pacienților noi, cât și celor existenți. Evenimentul, asemănător unui festival, va avea line-up medical și tematică diferită în fiecare săptămână, astfel încât pacienții vor beneficia de mai multe tipuri de tratamente și servicii, toate la prețuri speciale.

Pentru a beneficia de reducerile celui mai strălucitor festival al momentului, pacienții trebuie să își achiziționeze ”bilete” de pe site-ul Dent Estet - completează un formular, iar apoi sunt contactați pentru programare.

Festivalul începe cu Săptămâna Profilaxiei, iar tratamentele sunt disponibile cu 50% reducere! Biletele sunt în număr limitat, iar cele Early Bird s-au pus deja în vânzare! Mai sunt doar câteva zile rămase pentru rezervarea unui loc la o consultație în perioada 02-08 iulie. Desfășurarea campaniei pe săptămâni

1. Săptămâna Proxilaxiei (periaj, detartraj, air-flow, fluorizare) – 50% reducere – 40 de bilete

2. Săptămâna Albirii – 50% reducere pentru toate tipurile de albire (albire cu laserul Epic Biolase, albire cu lampa Zoom Power, albire cu gutiere Opalescence) – 30 de bilete

3. Săptămâna Obturațiilor – 30% reducere la obturații fizionomice – 30 de bilete

4. Săptămâna Aparatelor Dentare (invizibile) – Incognito și Invisalign – 15% reducere – 20 de bilete

Pentru următoarele săptămâni, tematica va fi anunțată pe parcursul campaniei, în funcție de cererile venite din partea pacienților.

La finalul campaniei, cei care au participat la Summer Smile Festival pot câștiga marele premiu: un Smile Makeover în valoare de 5000 de euro! Pentru a fi înscriși în concurs, pacienții trebuie să achiziționeze oricare 2 bilete, adică oricare 2 tratamente din cadrul festivalului.

Concursul continuă în social media: persoanele înscrise trebuie să împartă bucuria celui mai frumos zâmbet cu toți prietenii lor din mediul online, însoțită de un text creativ legat de unul dintre tratamentele pe care le-au încercat în cadrul Summer Smile Festival. 

Postarea trebuie să conțină hashtag-ul #SmileFestival și #FanDentEstet. 
Câștigătorul va fi cel care va acumula cele mai multe reacții.

Mai multe informații despre surprizele fiecărei săptămâni sunt disponibile aici și pe paginile Dent Estet de Facebook și Instagram.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search