vineri, 27 iulie 2018

Cum soarele ne poate distruge părul și cum putem împiedica asta


Recunosc, mare parte din viata nu mi-am protejat parul la soare. Nu purtam palarii, nu stateam sub umbrela, nu aplicam uleiuri sau solutii protectoare. Din contra, priveam insusi parul ca pe un fel de protectie in calea soarelui. Credeam ca parul ma impiedica sa fac insolatie (va dati seama ce minte aveam!), pana intr-un an cand soarele mi-a ars ingrozitor scalpul. Cu tot cu parul de pe el, pielea capului s-a ars, intocmai ca si cea de fata si corp. Ma ustura ingrozitor, intr-un final s-a descuamat si a fost nasol, va spun! De atunci mi-am promis ca nu voi mai face prostia de a nu-mi proteja parul in timpul expunerii la soare si tot testez diverse produse cosmetice, pe langa palarii, care sa ma ajute in sensul asta!


Cea mai cunoscută și mai evidentă daună produsă părului este aceea pe care soarele o provoacă pe tulpina acestuia. Este o deteriorare ireversibilă a cuticulei, adică stratul exterior și protector al părului, cel care îl împiedică să se rupă. Soarele are o acțiune de perturbare pe această teacă proteică ​​exterioară. O rupe și apoi dezvelește partea inferioară, care este și mai fragilă. Peste aceasta se adaugă și efectul apei sărate asupra părului. Consecința este că părul își pierde moliciunea și strălucirea. În plus, are tendința de a se rupe și de a avea vârfuri despicate.

 

Specialiștii de la Londa Professional au soluția problemei tale: Balsam fără clătire pentru vârfuri - Londa Professional Visible Repair.

Balsamul pentru vârfuri deteriorate Visible Repair cu Pantenol hrăneşte intens şi repară instantaneu vârfurile degradate. În plus, ajută la prevenirea despicării vârfurilor.

Formula cu ingrediente speciale pentru părul degradat este inspirată de mătase și migdale:

- Mătasea este renumită pentru compușii săi din fibre naturale pe bază de proteine, care sunt extrem de puternice și netede. Aceste fibre reflectă, de asemenea, lumina în mod eficient și oferă o strălucire intensă.

- În migdale găsim proprietăți nutritive valoroase care sunt foarte hrănitoare și contribuie la creșterea rezistenței firului de păr.

Beneficiile oferite de balsam:

- Reparare instantă

- hrănire pentru părul deteriorat și tratat chimic

Cum folosești balsamul:

Aplică pe vârfurile umede sau uscate. Nu clăti!

Redă-i sănătatea firului de păr, de la rădăcină până la vârfuri!

Recomandare pentru un păr cu vârfuri sănătoase: Balsam fără clătire pentru vârfuri - Londa Professional Visible Repair. Preț: 33 lei.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search