vineri, 27 iulie 2018

beauty crush - paleta PARADISE de la Seventeen

 De Seventeen ma leaga o iubire veche, ma bucur tare mult ca brandul este inca pe piata si este la fel de iubit la dintotdeauna si ca a lansat noi produse, iar paleta aceasta minunata este unul dintre ele. Paradise Palette este un vis! Pozele nu au surprins adevarata ei frumusete, pare o bijuterie, incat imi este si mila sa o ating cu pensulele! :)

Este in editie limitata, asa ca trebuie sa va grabiti daca doriti sa fie a voastra. Contine, teoretic, patru nuante pentru obraji si un fard de tip bronzer, insa eu am folosit-o cu brio si pe pleoape. Este, asadar, si un excelent fard pentru ochi pentru ca nuantele sunt foarte pigmentate, fardul are o textura matasoasa si este foarte rezistent, chiar si fara primer.


Arata foarte interesant, pare ca fardurile contin foite de aur, situatiune care le face excelente pentru vara, mai ales, acum cand tuturor ne place sa punem in evidenta bronzul cu un strop de glow. 😍 O ador si este, fara doar si poate, una dintre descoperirile acestui an! 
Pretul paletei este 119 lei.
Pe site-ul Seventeen puteti vedea si alte noutati ale acestui brand pe care l-am iubit toate "in tinerete". 

Va invit si pe pagina de Facebook a brandului, pentru a vedea poze frumoase cu produsele si de la evenimentele Seventeen, a fi la curent cu noutatile, dar si pentru a intra in contact cu specialistii pentru diverse lamuriri legate de machiaj sau/si ingrijirea pielii. Link AICI.


 



La evenimentul Seveteen de la Palatul Bragadiru, care a avut loc luna aceasta, m-am reintalnit cu fetele din blogosfera, ne-am pozat cu acei flamingo roz pe care organizatorii i-au adus pentru a intregi decorul de vis si, evident, n-am ratat prilejul de a face un celebru selfie cu Cristina.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search