miercuri, 18 iulie 2018

Masajul scalpului ne ajută să avem un păr mai sănătos



Frumusețea părului începe de la rădăcină și continuă pe toată lungimea firului de păr. 


„Masajul scalpului este o tehnică care poate aduce numeroase beneficii. Iată de ce! Ea ajută mușchii capilari să se relaxeze, iar circulația sângelui la nivelul zonei scalpului se menține activă și eficientă. Un lucru extrem de important mai ales în zona tâmplelor și a coroanei capului. Masajul capilar stimulează creșterea părului, îl face mai puternic și sănătos. Unde mai pui că este și foarte relaxant!”, ne spune Edy Virag, specialist Nioxin.


5 minute de masaj pe zi (de exemplu, înainte de șamponare) îți permite să păstrezi pielea elastică și să împiedici ca scalpul să devină „dur”.

Beneficiile masajului scalpului:

- Unele studii confirmă faptul că masajul propriu-zis, cu sau fără o loțiune specială, efectuat timp de câteva săptămâni, mărește faza de creștere a părului. Prin urmare, poate avea ca rezultat, un păr mai puternic, cu un fir mai gros;

- Masajul scalpului relaxează mintea și ajută la înlăturarea stresului;

- Poate fi un ajutor pentru a preveni alopecia (chelia);

- Folosind soluții speciale pentru masaj, stimulezi circulația sanguină a pielii epicraniene, mărind cantitatea de oxigen și nutrienți necesari rădăcinii firului de păr;

- Masajul scalpului poate favoriza și îmbunătăți penetrarea substanțelor active aplicate înainte și/sau după masajul propriu-zis;

- Îmbunătățește și reactivează microcirculația la nivelul scalpului;

- Poate contracara uscarea scalpului, deoarece stimulează producția de sebum (un element care, în condiții normale, acționează protectiv asupra scalpului în sine).

Cum și când să faci masaj?

„Masajul scalpului trebuie efectuat de cel puțin 3-4 ori pe săptămână. Mișcările de masaj trebuie să fie blânde: degetele sunt glisate prin păr cu o presiune fermă. Este bine ca întotdeauna să începi ușor, fără mișcări energice și puternice, care nu ar face altceva decât să atace pielea. Ca timp, pentru a te orienta, numără până la 20 pentru fiecare presiune efectuată.”, adaugă specialistul Nioxin.

Cât timp să acorzi masajului scalpului?

Un timp scurt: de la 3 la 5 minute /sesiune. Vei fi surprinsă să constați că doar cu 5 minute de masaj pe zi, poți păstra sănătatea părului.

Recomandare pentru un păr mai bogat, mai des, dar și pentru prevenirea căderii acestuia: NIOXIN NIGHT DENSITY RESCUE. 

Preț: 149 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search