miercuri, 18 iulie 2018

Trucuri pentru un bronz mai rapid și mai rezistent


O vară fără bronz e ca o iarnă fără zăpadă. Și dacă e bronz, atunci sănătos să fie, pentru că altfel nu-i! Puțin roșiatic, cafea cu lapte sau de-a dreptul măsliniu, nici nu mai contează. Toate tipurile de bronz sunt frumoase atunci când se obțin în mod corect, pe o piele hidratată și protejată.
„Înaine de a ne expune la soare, este indicat să pregătim pielea, aplicând un scrub, să o hidratăm bine și apoi să ne expunem treptat, respectând orele indicate pentru plajă. Factorul de protecție trebuie să fie conform cu tipul de piele al fiecărei persoane și mai ales să fie unul ridicat în primele zile de expunere. Dușurile după baia în mare sau în piscină sunt, de asemenea, obligatorii. ”, ne sfătuiește Diana Marandiuc, Trainer Naturys România.

Și pentru a obține un bronz accelerat putem ajuta și noi, pornind dinspre interior spre exterior.

Iată câteva trucuri pentru a obține un bronz rapid și frumos:

1. Consumă fructe

Înainte de expunerea la soare, e bine să mănânci cantități mari de fructe bogate în vitamina D și A, cum ar fi caisele, piersicile, mango și papaya. Acestea ajută la stimularea melaninei și, prin urmare, te ajută să obții un bronz mai bun și mai rapid.

2. Apa de mare ajută la bronz
Scăldatul în apă de mare, la intervale regulate de timp, poate ajuta la bronzare. Aceasta deoarece sarea mării atrage lumina pe piele: când ieși din apă, contactul soarelui cu pielea umedă accelerează bronzul. Asta nu te scutește de aplicarea unei creme de protecție înainte de intrarea în apă.

3. Bronz sub reflexiile luminii pe apă

La plajă sau la piscină, soarele care reflectă pe suprafața apei devine un reflex natural asupra pielii expuse la soare. Dacă stai pe malul apei sau pe marginea piscinei, vei constata că te vei bronza mult mai repede, dar, totodată, și riscul de a te arde, dacă nu te protejezi suficient, este la fel de mare.

4. Mișcare în soare


Nu degeaba multe persoane se bronzează în mișcare, jucând volei, tenis sau alergând. Activitatea fizică îmbunătățește circulația, iar aceasta, la rândul ei, permite obținerea unui bronz mai rapid și mai durabil. Obții un bronz bonus dacă aplici un ulei accelerator pentru bronzare.
 

5. Hidratare permanentă a pielii

Pielea trebuie menținută hidratată. Chiar și când ai obținut deja un bronz plăcut, nu evita să aplici creme cu factor de protecție, să folosești creme după plajă, absolut necesare pentru calmarea pielii încinse și deshidratate.

 „Niciodată să nu subestimezi hidratarea post-expunere la soare. Razele UVA și UVB stresează pielea și o deshidratează. Și nici când pielea capătă o culoare maronie nu trebuie să renunți să folosești creme hidratante. Nu trebuie să te bazezi pe faptul că pielea s-a călit și nu mai are nevoie de o îngrijire specială. Sănătatea pielii e mai importantă decât culoarea bronzului obținut.”, adaugă specialistul Naturys România.

Așadar, bronzare ușoară în orice împrejurare, dar cu factor de protecție mare!

Recomandare pentru un bronz rapid, sănătos și frumos: Ulei Spray Accelerator Naturys.
 

Preț: 96 lei.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search