vineri, 24 august 2018

De ce n-am iubi culorile și toamna?




Toamna inseamna, pentru anumite persoane inlocuirea hainelor colorate cu unele in nuante de gri, maro sau chiar negru. Nu vad nici un motiv pentru care sa se intample asta. Pe mine personal ma deprima marea de negru si maro pe care o vad odata cu scaderea temperaturilor. Daca aceasta este sincronizata (si este!) cu primele ploi, moartea veseliei este asigurata! Cine ne opreste, oare, sa purtam verde si galben si roz chiar daca nu mai este vara? De ce septembrie n-ar fi compatibil cu o fusta portocalie sau cu niste pantaloni fucsia? Eu mi-am propus sa nu las toamna sa-mi deprime sifonierul, mai cu seama ca se anunta temperaturi ridicate!



„Culorile au nevoie de piese vedetă ca să fie și mai bine puse în valoare”, ne sfătuiesc stiliștii La Femme România.

Cămăși largi, supradimensionate

Mizează pe cămăși! Cât mai largi, răscroite, transformate. Cu volane scurte sau lungi, care mai de care. Le poți purta atât cu pantaloni, cât și cu fustă.

Fuste cu imprimeuri puternice

Fustele cloș, fustele cu imprimeuri puternice sunt extrem de feminine. Sunt faine, indiferent de lungime. Le poți mixa cu tocuri, dar și cu teniși. 




 Accesorii vedetă
Mari, speciale, în culori cât mai vii. Broșe, coliere, panglici.

Pantaloni în stil marinăresc

Pantalonii de vară te lasă să respiri, să ți se vadă glezna. Sunt comozi, lejeri și pot face parte atât dintr-o ținuta office, cât și din una de vacanță.

Ieși în față! Mizează pe culori puternice. Vino în magazinele La Femme România, ca sa te îndrăgostești de culori!

www.lafemme.ro



Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search