vineri, 24 august 2018

RENDEZVOUS PHENOM, colecția de toamnă Jessica Cosmetics

Jessica Cosmetics lanseaza RENDEZVOUS PHENOM - colectia de toamna 2018. Este vorba despre un trio de nuante atragatoare, menite sa completeze orice look autumnal.

Toamna este anotimpul inspiratiei si creativitatii. Este misterioasa si romantica. Iar din acest motiv, noile nuante Phenom au fost create sa te insoteasca in orice moment, la orice intalnire, de dimineata pana seara.

Jessica Cosmetics le-a dat viata, tu alegi momentul in care le porti:

· Mystery Date – este culoare perfecta pentru o intalnire… incomoda;

· Illicit Love – perfecta pentru un cocktail de seara cu prietenele;

· Nightcap – o nuanta neutra de gri, potrivita oricarui eveniment.

 

Cu o formula eco-friendly si 100% cruelty fre, lacurile de unghii Jessica Phenom sunt sunt un must-have in acest sezon, pentru o manichiura rezistenta si atragatoare. Se usuca rapid si ofera rezistenta indelungata de pana la 10 zile si stralucire intensa. 
Secretul consta intr-un polimer revolutionar din lacul de unghii si un initiator foto din topul pentru stralucire – Phenom Finale Shine. 
Prin expunere la lumina naturala, acestea lucreaza impreuna. Rezultatul este o manichiura rezistenta, cu luciu intens.

Pret Phenom: 54 lei 




 
Despre JESSICA COSMETICS

JESSICA COSMETICS este un brand de referinta in ingrijirea unghiilor naturale. Compania este prezenta in mai mult de 60 de tari. Sistemul de infrumusetare a unghiilor creat de Jessica are la baza premisa ca, asa cum exista diverse tipuri de piele si de par, si unghiile sunt de mai multe tipuri: uscate, casante, deteriorate si normale, fiecare avand propriile sale nevoi. Portofoliul de produse al brandului raspunde tuturor acestor nevoi, de la tratament si vindecare, pana la infrumusetare si rasfat: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum si produse de ingrijire a mainilor si corpului.




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search