vineri, 10 august 2018

Extract de ovăz pentru o piele mai tânără


Iubesc serumurile si rare sunt zilele in care nu includ serum in rutina de ingrijire a pielii! Abia ce am terminat unul cu vitamina C, deosebit de eficient, si va voi povesti despre el cat de curand. Uneori folosesc serumul ca atare, alteori simt si nevoia aplicarii unei creme de zi sau de noapte, atunci cand pielea este stresata, uscata sau deshidratata.  Iubesc serumurile pentru ca au o concentratie mai mare de ingrediente benefice, iar astazi vreau sa va prezint un produs foarte interesant, 100% organic.

Serul concentrat Advanced Solution Lifting Face de la Naturys ofera pielii un aspect mai tanar, datorita extractului de ovaz si algelor marine.

Extractul de ovaz are o putere mare de lifting datorita moleculei sale foarte elastice si flexibile, ce adera la suprafata pielii si creeaza o structura continua cu efect de fermitate. De asemenea, beta-glucanul continut de ovaz are o actiune hidratanta si de protectie impotriva agentilor chimici si fizici.

Algele marine, Meristotheca Dakarensis si Jania Rubens, actioneaza in vederea restructurarii epidermei. Intareste straturile pielii si stimuleaza sinteza de colagen nativ.

Serul de aplica de doua ori pe zi, dupa demachiere si tonifiere.


Pret 82 lei

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search