vineri, 10 august 2018

Happy Monday by S-Karp


Azi e vineri, stiu, desi in titlu se vorbeste despre o zi de luni, care, in cazul meu nu va fi una destestata. De data aceasta. Pentru ca ma voi afla pe o plaja superba, din Grecia. Am si eu noroc, de data asta, ce sa fac! :)


Știu că deja a încolțit si în tine bucuria week-end-ului și a evadării la mare sau la munte. Dar după aceea? Urmează, desigur, o zi de luni. O minunată și mirobolantă zi de luni. Cu sau fara ghilimele. Eu propun sa o iubim oricum, si fara ghilimele. Si sa vedem partea buna a unei zile de luni, sa iesim un pic din cliseul asta generalizat, cum ca lunea este o zi buna de urât. De ce asa? Hai sa ne gandim ca este un moment al unui inceput, chiar si de saptamana, o zi cu planuri, unele de mers la sală, altele pentru acea dieta la care ne gandim dintotdeauna, un prilej de revazut colegii de munca, o bucurie ca suntem apti de munca, de ce nu? :)

Dar si de shopping, daca ne gandim la promotia de la S-Karp. Happy Monday. Lunea este ziua în care te alegi cu o surpriză, cu o super ofertă specială, cu o reducere atât online, cât și în magazinele S-Karp. Lunea poate fi ziua ta norocoasă.

Prin Happy Monday, echipa S-Karp își propune să își fidelizeze clienții cu reduceri sau oferte speciale în fiecare zi de luni. Să le ofere produsele lor la un preț cât mai bun!

Tu vrei să știi de Happy Monday?

Atunci, e simplu. În fiecare luni dimineață, de la ora 9:30, deschide laptop-ul, telefonul sau tableta, și intră pe site-ul www.s-karp.com sau pe conturile de Facebook și Instagram ale brandului (@skarpshoes). O să vezi imediat ce noutăți și vești găsești despre campania promoțională ,,Happy Monday’’!

Nu uita! Această promoție este valabilă atât online, pe www.s-karp.com, cât și în magazinele S- Karp din București (Mega Mall și Plaza Mall) și din Brașov (Barițiu, vis-à-vis de Piața Sfatului).

Fii pe poziții! Abonează-te la Newsletter-ul S-Karp! Ia aminte: promoția e valabilă doar luni, până la miezul nopții, în limita stocului disponibil!

Spor la cumpărături!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search