marți, 7 august 2018

Radiofrecvența, una dintre terapiile-minune pentru celulită


Indiferent de vârstă sau de greutate, celulita afectează peste 90% din femeile de peste 20 de ani. Stilul de viață își pune amprenta asupra corpului nostru, însă din fericire tehnologia ne vine în ajutor prin tratamentele cu radiofrecvența duală și tripolară care acționează în profunzime pentru eliminarea grăsimii.

Medicii spun că celulita nu este o boală, însă aspectul inestetic al acesteia dăunează stării de bine a oricărei femei. Nu doar vârsta, greutatea, moștenirea genetică, ci și stilul de viață se numără printre factorii care influențează apariția celulitei. Specialiștii recomandă o alimentație adecvată, sănătoasă, sport, dar uneori acestea nu sunt suficiente. Tocmai de aceea, tratamentele corporale pot fi o soluție de lungă durată atât timp cât alegi metode cu adevărat eficiente în lupta contra celulitei.

Tratamentul cu radiofrecvență este unul dintre aliații pe care orice femeie și-i dorește atunci când vrea să aibă o siluetă armonioasă. Aceasta presupune utilizarea curenților electrici de înaltă frecvență care induc în țesut o temperatură mai ridicată decât cea obișnuită a corpului. Astfel, țesuturile se contractă având ca efect arderea și eliminarea graduală a grăsimilor acumulate. PURE SALON a investit în aparatură de ultimă generație în domeniu pentru a oferi cel mai eficient tratament cu radiofrecvență. Astfel, experții în frumusețe folosesc radiofrecvența duală (0,3 Mhz și 0,5 Mhz) și tripolară pentru eliminarea grăsimilor acumulate în țesuturi.

Noutatea absolută constă în utilizarea a două tehnologii: CET care pătrunde 3-5 cm, cu efect excelent anticelulitic, dar mai ales noua tehnologie RET care pătrunde mult mai profund (9-12 cm subcutanat), actionând asupra grăsimii de profunzime care este cel mai greu de tratat. Efectul este aproape instantaneu: o tonifiere vizibilă, după primele ședințe.

De asemenea, acest tratament îmbunătățește circulația la nivelul pielii și reface elasticitatea acesteia, prevenind astfel apariția vergeturilor și lăsarea pielii, adică acel aspect de pielea flască, pe care orice femeie îl urăște. Radiofrecvența influențează pozitiv și producția de fibre de colagen, drenajul limfatic, prevenind reapariția celulitei. De asemenea, prin același tratament ajutați țesutul să elimine toxinele. 


“Tratamente oferite în cadrul salonului nostru se fac după o evaluare completă, care include analiza stilului de viață, a alimentației. În general, însă, pentru un efect vizibil și de lungă durată, se recomandă în medie un tratament de 8 ședințe săptămânale, urmate de câte 4 ședințe de întreținere la un interval de 6 luni“, a declarat Sterea Corina, Manager Pure Salon.

Prețul pentru o ședință de tratament variază în funcție de suprafața vizată, dar și de numărul de ședințe, pornind de la 150 lei/ședință (tarif valabil in cadrul abonamentelor). De asemenea, salonul pune la dispoziție pachete personalizate, în funcție de nevoile fiecărei cliente.

___________________________________________
PURE SALON

Situat într-o zonă centrală a Capitalei, PURE SALON a fost creat pentru a oferi o experiență spa tuturor clientelor care ne calcă pragul. Promovăm și susținem frumusețea în toate formele ei, prin utilizarea tehnologiei și a produselor de ultimă generație. Echipa de profesioniști și experți în beauty ne este alături în demersul nostru de a oferi experiența unor sevicii de calitate, diagnosticare și programe personalizate într-un cadru primitor și relaxant.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search