marți, 31 iulie 2018

Creme cu SPF ideale pentru pielea sensibilă la soare, inclusiv ten acneic și alergic


Sensitelial este o gama de produse de protectie solară ridicata, cu ecrane minerale, filtre organice si extract de pudră de perle. Pudra de perle care intra în componenta produselor ACM este 100% naturala, hidrateaza pielea și previne imbatranirea. Produsele Sensitelial nu conțin parfum, parabeni, sunt fotostabile si rezistente la apa. 


Gama cuprinde produse potrivite pentru fiecare tip de piele si pentru intreaga familie:


Sensitelial Cremă SPF 50+ pentru piele fragila si sensibila la soare, predispusa la intolerantă solara (urticarie solara, fotodermatoze): indicele factorului de protectie este amplificat si extrem de eficient, datorita combinatiei de filtre organice și ecrane minerale, impreuna cu extractul de perle. Textura fluida și lejera ofera un mare confort la aplicare, fără a avea efect gras sau lipicios. Este potrivită pentru tenul deshidratat sau uscat. Pret:45 lei, 40 ml.

Pentru tenul gras si cu tendintă acneica, Sensitelial Gel SPF 50 ofera o protectie foarte ridicata impotriva razelor UV, iar textura fluida și lejera se aplică usor si placut, oferind o senzație de confort pe piele.
Pret: 52 lei, 40 ml. 




Sensitelial Cremă colorată SPF 50+ (nuanta aurie-) in caz de expunere la soare foarte puternic pentru piele fragilă și sensibilă la soare, piele deschisa la culoare sau cu intoleranță la soare (urticarie solara) si fotodermatoza. Cu o textura fluida si lejera, crema se aplica usor, oferind în acelasi timp o protectie ridicata UVA/UVB, dar si un efect placut, de colorare si un aspect uniform, natural, auriu.
Pret: 45 lei, 40ml

Sensitelial Spray de protecție solară SPF 30 este un produs destinat întregii familii, potrivit atat pentru pielea sensibila si fragila a copiilor, cât şi pentru adulti, chiar si in cazul pielii intolerante. Conține o combinatie de 3 filtre organice + 1 ecran mineral, care actioneaza in sinergie perfecta pentru a asigura protectia optima impotriva spectrului UVA/UVB. Textura sa nu lasa urme albe, se aplica extrem de usor si intra rapid in piele.
Pret: 95 lei, 200 ml.

Pentru o protectie optima, produsele Sensitelial si oricare produs cu SPF, in general, se aplica cu 30 de minute înainte de expunerea la soare. Se repeta aplicarea dupa inot, stergere cu prosopul sau transpiratie abundentă.


ATENTIE! Nu se expun bebelusii și copiii la actiunea directa a razelor solare. Poate doar dimineata devreme si mult dupa apus, niciodata la orele amiezei, oricand de mult ati crede voi ca le place la plaja. NU le place, nu mai fiti confortabili la gandul asta! Un copil, la orele pranzului, trebuie sa doarma, mai ales daca e bebelus si nu sa fie batut in cap de soare, pe plaja, doar ca ii place mamei atmosfera de la malul marii! Am vazut astfel de cazuri si ma roade stomacul, sincer, cand vad bebelusi cu pielea arsa, care plang si parca isi implora mamele sa-i ia de acolo!
Cremele cu protectie solara speciale pentru copii nu se fac pentru ca ei sa faca plaja, ci sa fie folosite inclusiv atunci cand sunt scosi la plimbare, in parc, asa incat nici o raza de soare sa nu le atinga pielea sensibila. Sunt de acord ca briza si soarele le fac bine celor mici, insa cu maxima moderatie, doar dimineata foarte devreme. Intrebati orice pediadru, medic de familie sau farmacist. Nimeni nu va recomanda sa chinuiti copiii - mici sau mari- pe plaja o zi intreaga, la orele acelea de canicula sufocanta.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search