vineri, 24 august 2018

Recomandare pentru părul care are nevoie de revitalizare: șampon Wella fără parabeni și sulfați


Nu-i atat de simplu pe cat pare gasirea samponului ideal. Poate ca nici nu exista un sampon ideal, cat mai cu seama unul potrivit unei anumite perioade, care sa satisfaca o anume nevoie a parului nostru. Uneori, acesta poate fi uscat, alteori gras, poate avea matreata sau varfuri despicate, se poate confrunta cu lipsa de volum sau de vitalitate. Este important sa fim atenti la parul nostru si sa nu-i neglijam simptomele, asa incat sa fie sanatos, sa nu cada mai mult decat este normal, sa nu-si piarda vitalitatea.


Specialiștii de la Wella au întotdeauna o rezervă pentru momente delicate: WELLA PROFESSIONALS ELEMENTS RENEWING SHAMPOO - Șampon revitalizant fără sulfați, ce oferă hidratare părului și îl hrănește de la rădăcini până la vârfuri.
 


De ce să alegi un șampon din gama WELLA PROFESSIONALS ELEMENTS?

· Conține Tehnologia IseluxTM;
· Oferă spumă bogată, luxoasă ;
· Este fără sulfați, fără parabeni și fără coloranți artificiali;
· Protejează cheratina din păr de până la 10 ori mai mult;
· Oferă vitalitate părului.

Și nu uita, special pentru tine, parfumierii de la Wella Professionals au creat un parfum inspirat de cel mai rezistent și mai înalt arbore al Amazonului, Kapok. Folosește Wella Professionals Elements RENEWING SHAMPOO și pornește într-o călătorie senzorială inedită.

Note de vârf: Busuioc, nufăr, fruct de carambola, mandarină.

Note de mijloc: Gardenie, muşcată africană, frunze de coacăze.

Note de bază: Lemn de cedru, mosc, aromă de chihlimbar.


Cum aplici șamponul:

Umezește părul cu apă călduță și aplică șamponul Wella Professionals Elements. Realizează masajul corespunzător. Clătește cu apă călduță și îndepărtează excesul de apă cu un prosop.

E atât de simplu să ai un păr plin de vitalitate, iar tu să te simți excelent!


Recomandare pentru un păr plin de vitalitate și parfumat cu cele mai fine arome: WELLA PROFESSIONALS ELEMENTS RENEWING SHAMPOO. Preț: 59 lei.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search