sâmbătă, 22 septembrie 2018

Strică sau nu unghiile MANICHIURA semipermanentă?


Manichiura semipermanenta este frumoasa! Fara doar si poate, unghiile arata perfect multe zile la rand sau chiar saptamani, in cazul norocoaselor carora le cresc unghiile foarte incet. Eu evit genul asta de manichiura pentru ca oricum ar trebui sa indepartez gelul dupa maxim 5-6 zile, ca unghia imi creste foarte repede si ar arata inestetic. Deci, in cazul meu, nu-i un avantaj foarte mare comparativ cu lacul normal. Insa, revin: tanjesc dupa manichiura perfecta a celor care opteaza pentru gelul semipermanent. Atat de ciuda imi e, incat din razbunare pe Univers nu-mi mai pun nimic pe unghii. Sau poate doar lac transparent, ocazional. Mi-e bine cu unghiile naturale, chiar nu am nici un fel de problema, pot dormi foarte bine noaptea cu gandul ca n-am oja pe unghii (haha!), insa am grija ca pedichiura sa fie mereu impecabila. Aici nu tolerez nimicuța! 😁

Daca ai îndoieli vis a vis de cât de benefică este pentru sănatatea ta și a unghiilor tale,  Cătălina Stoica, Nail Expert Beauty District, ne explică daca manichiura semipermanentă

poate fi dăunătoare.
 
6 momente cheie

1. Îndepărtarea de pe unghii a lacului este făcuta incorect, prin pilirea unui strat din unghia naturala sau prin râcâirea culorii înainte de a se topi complet.

2. Lampa UV și produsele sunt de o calitate îndoielnică. Lampa UV trebuie să fie testată dermatologic, astfel încât aceasta să poata face dovada faptului că emite razele UV benefice pielii și unghiilor.

3. Produsele destinate manichiurii semipermanente nu trebuie să conțină Formaldehida, Toluene, BDP!
 

4. Alegerea cea mai înțeleptă pe care o poți face este GELeration de la Jessica Cosmetics. Acesta este primul sistem soak-off gel care permite o tranziție ușoară de la unghiile naturale la unghiile cu gel, protejând în același timp unghiile, pe măsura ce cresc. GELeration îți permite să alegi din mai mult de 100 de culori și îți oferă o manichiură perfectă care durează 3-4 săptămâni.

5. Nu te bucura când plătești mai puțin pe o manichiura semipermanentă executată cu produse NO NAME în care nu s-a investit în cercetare, chiar daca arată și rezistă la fel ca unele de calitate! Motivul? Vei vedea cum în timp unghiile ți se vor sensibiliza și cum ți se va păta pielea!

6. Culoarea semipermanentă aplicată corect, îndepărtată corect, cu produse de bună calitate, testate, cu lămpi adaptate, nu face absolut nimic rau unghiilor naturale, ba dimpotrivă. Le protejează și le pune în valoare!


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search