sâmbătă, 22 septembrie 2018

System Professional LuxeOil, suplimentul de cheratină pentru părul degradatOdată cu trecerea timpului, producția de cheratină începe să scadă tot mai mult. La înrăutățirea situației contribuie și expunerile lungi la soare sau chiar clorul din piscine. Și după o vară în care parcă nu ne-am mai săturat de soare, acum facem bilanțul și tragem linie.

Când cheratina începe să scadă, în cele mai multe cazuri avem de-a face cu un păr uscat, fragil și lipsit de luciu. În timp ce în alte situații, firul se subțiază, cu o scădere a bulbului pilos. Iar în timp se ajunge chiar și la calviție.

De aceea, e necesară părerea specialiștilor, iar cei de la System Professional au soluția problemei cu care te confrunți: LUXEOIL KERATIN PROTECT SHAMPOO – ŞAMPON pentru protecția cheratinei.

Un lichid luxos pentru toate tipurile de păr

Șamponul se adresează tuturor tipurilor de păr (ideal pentru cel fin), pentru o curățare ușoară a acestuia. Șamponul are la bază uleiuri dintre cele mai fine, ceea ce îl face un ajutor special pentru protecția cheratinei.

Moleculele foarte fine din formula hrănitoare System Professional LuxeOil pătrund în firul de păr, „sigilează” hidratarea în interiorul acestuia și fixează cheratina. Structura podoabei capilare devine mai puţin poroasă, mai puternică dinspre interior și mai rezistentă împotriva deshidratării.
 

 
Trio de uleiuri luxuriante, combinate științific

System Professional LuxeOil îmbogăţit cu uleiuri hrănitoare şi preţioase, creează lichidul luxos pentru părul tău.

Uleiul de argan - extras din seminţele fructelor de argan, un copac nativ din Maroc. Uleiul de argan este o resursă valoroasă, fiind renumit pentru rolul lui nutritiv şi pentru beneficiile cosmetice şi medicinale pe care ni le oferă. Este numit „aur lichid” de către experţii în frumuseţe datorită efectelor pozitive pe care acesta le are în frumuseţea şi sănătatea podoabei capilare.

Uleiul de migdale - este un ulei fin, hrănitor, cu proprietăţi regenerante şi calmante. Este integrat în formulă pentru puterea cu care hidratează şi îngrijeşte firul fără să-l încarce. În plus, stimulează creşterea rezistentă a părului şi îi oferă strălucire.

Uleiul de jojoba - este extras din seminţele plantei de jojoba. Se absoarbe rapid şi poate transforma un păr uscat, încurcat şi fragil într-unul hidratat şi regenerat.

 Recomandare pentru un păr cu aspect luxos: SYSTEM PROFESSIONAL LUXEOIL KERATIN PROTECT SHAMPOO 
Preț: 96 lei (250 ml). 


Luxe Oil CREAM ELIXIR contine uleiuri ultra nutritive din argan, jojoba si migdale. Acestea hranesc parul, ii dau vitalitate si il fac mai bogat. Este potrivit oricarei podoabe capilare care necesita netezire suplimentara, insa se recomanda a fi utilizat cu moderatie pe parul fin. Nu incarca parul.

Noul produs de styling din gama Luxe Oil are o consistenta usoara si delicata. Ofera efect anti-frizz de durata si finisare neteda. Este ideal pentru pregatirea parului inaintea serviciului de coafare.
Pentru cele mai bune rezultate, se aplica pe parul umed, inainte de uscarea cu foehnul, combinat cu produsul favorit de styling.   

Luxe Oil CREAM ELIXIR – o experienta unica pentru parul tau.

Pret: 120 lei


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search